dijous, 31 de maig del 2007

S'ACOSTA L'ESTIU

Bona tarda!!!

Aquests dies estic tornant a gaudir del que és sopar a casa (dinar dino a la feina), dormir com a mínim sis hores i descansar. Iiii... aquest cap de setmana... tornaré a gaudir d’una nit de festa amb els amics, de ball, de riure, de xerrar... no sé si a Molins o fora... m’ho pensaré.

Encara tinc un tema pendent: “arribada-de-l’estiu-i-canvi-de-vestuari”. No és que tingui jo un armari d’allò més ample, de fet, la roba d’estiu ja està fora... però... el problema és... on estan les sabates d’estiu? Les sandàlies? Ai, que m’haig de posar a buscar-les...

Ara ve de gust sortir... estar més al carrer... ahir a les nou encara era de dia! Ja sabeu que per St. Joan és la nit més curta!! Començarà la jornada intensiva a l’empresa, a les escoles, el bon temps, el passejar...

I els dies passen i ja som a l’estiu un altre cop... però si fa dos dies que era Nadal!!! Aiiisss....

Doncs bé, després d’aquestes paraules de relaxació... no us oblideu que tot això és carregar piles, que hem de seguir la feina!! Cada cop que ens ajuntem ja tenim una idea nova, (noves idees), i per sort, són objectivables i mesurables i practicables. Apa!!! LA MISSIÓ CONTINUA!!

Ja ho anireu veient... no tingueu dubtes.

Fins a dos quarts que torni a la feina... uffff...

Molts petonets a tots i sigueu feliços!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, Jessi! Sóc el Sergi Arroyo! T'he trobat de casualitat des del blog de l'Anna :) Jo continúo a Madrid (ja fa dos anys que hi sóc, em sembla que ja ho sabies) i he estat seguint de prop també la campanya molinenca. Per estar en contacte, pots escriure'm a ydum@hotmail.com :)

Una abraçada i molts petons
Sergi Arroyo