dimarts, 29 de maig del 2007

LA MISSIÓ CONTINUA

Bon diaaa!!!

Com estem? Aiii... tinc una noticia que donar-vos: El Comando “Pancartero” encara dona guerra!!!

Sííí... ahir a la nit tocava Missió: “Retirada-de-cartells-i-pancartes”. Com sempre, les noflowers i els amantsdelrisc vam sortir de comandos. FEINA FETA!!!

Que això no s’acaba!! No us penseu que perquè acabi la Campanya, i perquè uns siguem regidors electes està tot fet, no!!! Sincerament, crec que és ara quan més hem de treballar. I d’això ja en parlarem més endavant.

Ahir em van dir: “ah, però és que t’ajuden a escriure el blog?” Doncs sí, m’ajudeu tots (fins i tot qui m’ho va preguntar, jiji). Totes les persones que m’envolten tenen coses a dir-me, a transmetre’m, que fa que jo escrigui una cosa o l’altra. Sigui explicant anècdotes, vivint experiències junts, corregint-me, penjant cartells o despenjant-los, etc. Tothom té un lloc en aquest espai. Aquestes persones formen part de les lletres que escric, formen part de la meva vida. Per això m’agrada escriure!!!

Apa doncs, s’accepten suggeriments.. jeje...

Que vagi bé el dimarts.

Molts petonets i sigueu feliços!
(No em pregunteu pel Batman... son coses que es diuen de matinada despenjant cartells a la Rierada... i fins aquí us explico. La resta al cafè pendent...)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per 140 vots, penso que si s'hagués presentat la Carme hauria tornat a guanyar. El Xavi ha estat una sorpresa agradable i ho ha fet molt be. Venint d'unes autonomiques a la baixa i amb molt menys presupost per la campanya, quedar a 140 vots de l'alcalde és un gran resultat. Si IiE segueix la seva tendencia a la baixa i treballeu be aquests 4 anys, la proprera podreu facilment guanyar vosaltres. Despres vindra el problema de els pactes...
Felicitats pel teu bloc, has estat la més valenta, viva i activa

Anònim ha dit...

això no si val
no s'ha publicat el meu missatge sense censura previa