dissabte, 19 de maig del 2007

EL PER QUÈ DE TOT PLEGAT. Trobada amb la Gent Gran

CASAL D’AVIS 1r DE MAIG.

Com ja sabeu, ahir es va fer la trobada de Xavi Paz amb la gent gran. Sí, ES VA FER. Fora al carrer. Les decisions preses pel Govern Municipal (esperem que canviï a partir de la setmana que ve), ENS VA DENEGAR EL PODER FER SERVIR EL CASAL D’AVIS DE 1r DE MAIG. Us sembla just?



Fa uns dies va estar un candidat a alcalde (actualment dins del Govern Municipal) en aquest mateix lloc, fent una trobada, amb una diputada del parlament. Uns si i altres no? En què ha canviat l’espai perquè el Xavi Paz no pugui fer un berenar amb els nostres veïns? Hipocresia i joc brut. Quines persones ens dirigeixen? Espero que per poc temps.

Aquí us deixo les fotos, tot i que es va fer el possible per boicotejar-nos l’acte, haig de dir que va ser un èxit.




Què va dir el Xavi? Com ja podeu veure al programa, els temes van ser: Millores per la Gent Gran; Una Vila Per la Gent, on la Vida sigui més Fàcil; l’Habitatge; El Nou Centre Cívic; Els Aparcaments...

El berenar es va fer. El Xavi va parlar. Al Xavi el van escoltar.

GRÀCIES PER ASSISTIR.



AQUESTA TARDA: ACTE CENTRAL DE CAMPANYA. A les 18:00 festa infantil i a les 19:00 parla el Xavi Paz. Comptem amb la visita de l'Antoni Castells, Conseller d'economia i finances.... us esperem!!!