dilluns, 14 de maig del 2007

CAP DE SETMANA

Bon diaaa!!

Com ha anat el cap de setmana? Espero que bé, el nostre ha estat mogudet...

El dijous ja vam començar amb la penjada de cartells. Els comandos de missió “Banderoles i Pancartes” vam concloure amb l’objectiu a quarts de tres de la matinada. (Quins cartells, quines pancartes i quines tanques publicitàries!!)

El divendres seguim amb porta a porta, i l’ensobrat del vot. Amb ajuda de tots, de mica en mica surt la feina.

Dissabte al matí, I Torneig de Futbol Sala entre Polítics i Premsa Local. Qui va participar? CIU, PSC i Periodistes Radio Molins de Rei. Qui va guanyar? PSC. Hi va haver de tot, però ens hem de quedar amb que va ser una forma diferent de fer política, que ens ho vam passar bé, i que home, si guanyem doncs millor, però l’estoneta de convivència va ser molt bona. I la claca... inmillorable!!!! Gràcies.

És clar, que després es veuen els resultats... no jugava a futbol des de l’escola, i ja fa temps d’això... jii

A la tarda més sobres (ànims que ja queda menys!), més companyia “menuda”, preparant-se per omplir les files socialistes. Em perdo el concert de Elvandar a la sala Mephisto, la propera vegada serà...

Diumenge vam acabar la feina “burocràtica”. Les agulletes feien acte de presència (això que no vaig jugar gaire al partit)... quin diumenge. I a la tarda, a l’Aplec Sardanista, a dinar i a ballar sardanes (encara m’enrecordo!!!). Ah! I molt bona la versió del “Joan Petit quan balla”, a l’animació infantil.

Bé, un cap de setmana emocionant, intens... de retrobaments.

Tornar a veure els amics amb l'excusa d'un aniversari... tenim una pendent!!!

Retrobar persones que feia molts anys que no veia (Que segueixo sent la mateixa noiet, que la vida m’ha fet tornar a casa i tu també en formes part. Ja saps on estic!!)

Retrobar maneres de divertir-se que no recordava (Gràcies Pepita).

Descobrir el bon rotllo i el bon ambient en un grup tan ampli de persones del que formo part. De totes les edats (des dels tres fins els vuitanta i tants anys), de tots llocs, de tots els àmbits... gràcies a tots!!!

Saber que l'Equip funciona... els objectius s'assoleixen. Bona feina!!! Una persona em va dir que: "El sentiment, les ganes i pertànyer a un projecte col·lectiu de bona gent ho és tot"... i té tota la raó...

Ah! El Barça de Hoquei patins va guanyar la lliga... El Xavi comença fort...

Que passeu bon dilluns...

Sigueu feliços!!!

(penjaré més fotos)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapa, que sorpresa saber de ti. Pensé que aún estarias en Totana. El otro día estuve con mi primo Miguel Angel y me dijo que te había visto en las listas del PSC. ¿me recuerdas?
Soy la Eli. Elisabet De Marcos. Compartimos algunos ratitos en coche, de Molins a la UAB.
Bueno, ahora no son horas... ya te escribiré con más calma.
Sólo decirte que me alegro muchos de que te encuentres bien, con esa ilusión y ganas de vivir en los ojos.
Hasta pronto.

Anònim ha dit...

A ElVandar, juntament amb d'altres, els podràs veure a Molins el dia 2 de juny, gratuïtament. El cartell és el seguüent: Dragonslayer + Killing Machine + Barbarian + El Vandar + Masterly. Al Polígon Riera del Molí, Av. Collserola s/n. Salut