divendres, 4 de maig del 2007

EL TREN DE LES MUNICIPALS

Ja queda menys!!!

Sí que ara ve la feina grossa, que comença d’aquí a res la Campanya, que el dia 27 està a tocar... però... els que estem treballant des de fa temps, no ens vindrà de nou.
Activitats de pre-campanya: els enRAOna, les presentacions, els actes, les reunions, els blogs... ja hem agafat el Tren de les Municipals.


Ara, el que s’ha de fer és aprofitar el temps que tinguem lliure (ja us dic que poc) per desconnectar i descansar. S’ha de buscar moments de relaxació. Com? Hi ha qui pot i se’n va a tot confort a un Spa, o similar, els jacuzzis tenen molt bona pinta.



Però, la majoria ens haurem de conformar amb estirar-nos al sofà i relaxar-nos. Oblidar les ocupacions i obligacions, escoltar bona música (o no), no pensar en res i mmmm... el més probable es que caiguem adormits. Però descansar, segur que descansem.




Hem de carregar les piles. I no tot és relaxació... també va bé sortir, marxeta... us en recordeu de LA FESTA oi? Sí!! "Los Mejores" amb els millors... qui són els millors? Tots nosaltres, els que hi serem al EiTwo, els que llegim els blogs, els que ens trobem al tren, els que ens veiem fent el cafè...

Us espero a TOTHOM!!!