dijous, 17 de maig del 2007

DIA 7 DE CAMPANYA

Bon diaaa!!!
Avui fa son, recordeu que vaig formar part de la missió “Pancartes i Cartells” .
Ahir, quan es va aconseguir sincronitzar rellotges (tasca difícil donat que part dels integrants de la missió estàvem al Debat Fòrum XXI), l’Equip es va dividir en dos comandos:
  • Comando “Cartells-Acte-Central-de-Campanya”: Les noflowers vam sortejar obstacles per assolir l’objectiu (la competència, l’autoritat...).
  • Comando “Pancartes-estratègicament-situades”: aquest comando va dividir la missió en dues fases, el que vol dir que encara queden pancartes per col·locar. Lluitant contra les adversitats (les condicions meteorològiques, l’alçada, la situació geogràfica...), es va assolir l’objectiu. Aclarim que les noflowers van col·laborar en el projecte.

I què més??? Avui més feineta...

A les 12:00 – Roda de Premsa: APARCAMENTS I ILLA DE VIANANTS AL CENTRE. A les Escaletes del Carrer Major (Cantonada amb la plaça del Mercat).


A les 21:00 – Debat de Comerç. Organitzat per Botmol. A la Caixa Penedés.

Us recordo: el dissabte 19 de maig al Barri de La Granja, fem l’Acte Central de Campanya. Segur que ens esperen sorpresesssss... Compteu amb festa infantil al les 18:00. (La Pepita i jo som expertes)...
Ens veurem oi???

Seguirem informant.

Sigueu feliços...