diumenge, 20 de maig del 2007

DIA 9 DE CAMPANYA

Holaaa... us explico ja el cap de setmana: Dia 9 ara i a la propera el dia 10.

Disculpeu que no us hagi escrit abans... la feina aquesta, la campanya és la campanya!

El dissabte va ser complert (com tots els dies)...


Al matí Porta a Porta (toc-toc) a la Llave de Oro. D'acord, jo no hi vaig estar (em vaig quedar preparant la festa de la tarda), però bé que us haig d'informar.

Després dels preparatius, volta pel poble amb la XP-Mòbil d'en Xavi Paz, ja ens haureu escoltat oi?







I a la tarda, l'Acte Central de Campanya. Al barri de La Granja. En principi el temps no acompanyava, plovia (per a tothom), i tot just arribava l’hora de començar l’Acte, va deixar de ploure i va sortir el sol (per a tothom).


Vora les sis, festa infantil, amb música, pallassos, globus, tallers de manualitats i demés (pintant les cares, plastilina, fent punts de llibre, collarets, etc.). A veure si me’n recordo dels nens i nenes (o d'alguns!): l’Olga, la Sara, l’Adriana, la Claudia, l’Eloy, la Irene, la Janna, el Gerard, la Mar, l’Octavi, el Marc, el Pau, l’Aina, el Ruben i el David (que també hi eren), el Ruben gran i no recordo més... ho sento! Em direu qui més??(No, jo no formava part del grup d’animació... encara que a estones ho semblés... jiji..)

Gràcies a l’Anna, l’Elena, el Miky i el Fèlix (els altres Zipi i Zape), per la vostra ajuda en els tallers.



I una horeta més tard o així, va ser els grans els qui vam atendre a l’escenari: li va tocar el torn al Conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells. Amb un discurs contundent, i entusiàstic ens va presentar el Xavi Paz, el nostre Nou Alcalde.

Aquí el Xavi ens va explicar els punts bàsics del programa als assistents a l’Acte. No els explico perquè ja ho sabeu. Ens va transmetre la necessitat de canvi, la oportunitat que tenim el dia 27 de començar a fer un Molins de Rei millor i el compromís d’una feina ben feta.


Família... tot i la pluja, els nens i no tant nens que hi érem a la Granja, ens ho vam passar d’allò més bé.



I ara, parlarem del dia 10... segueix la Campanya!!!