dissabte, 26 de maig del 2007

DEMÀ A AQUESTES HORES...

HOLAAAA!!!!!

Ja sóc aquí... No penseu que ja s’acabat el blog, campanya acabada, blog acabat... noooo!!!

M’he permès descansar una miqueta...

Va us posaré al dia!

Ahir vam finalitzar la campanya. Va ser un dia esgotador. De Mercat, de toc-toc, de clavells, de ventalls pel psc, d’entrevista, de preparar l’acte final de campanya...

I sí, ens va ploure. Després de tota la feina i de tenir-ho tot preparat... bé, coses que passen. Per sort, ens quedava l’Eitwo, que des d’aquí vull donar les GRÀCIES per deixar-nos utilitzar la sala Liverpool.

Va anar molt bé, estàvem recollidets i a resguard de la pluja.

Com sempre, el ball no va faltar.

I després... recollir, viatges a l’Agrupació, i tornada a l’Eitwo (on ara es pot sopar, i molt bé), per començar a celebrar el fi de campanya. D’allà al Don Disco i després al Cèltic... va estar bé. Divertit, el tema “sms-per-a-tots” va tenir molt d’èxit. Jiji...

Han estat uns dies de cansament, d’estrés, de nervis, de pèrdua de son, de dubtes (sí, també)... però també han estat uns dies d’aprendre, de conèixer l’equip, de treballar en el projecte il·lusionats, de riure, de ser conscients a on estem i de ser conscient de les persones que estan al meu costat.

GRÀCIES A TOTS!!!

Com estarem demà a aquestes hores?

Estem nerviosos? Jo ara mateix no, imagino que demà serà pitjor...

No dubteu que us escriuré. Seré apoderada, així que si voleu veure’m estaré pel Barri del Canal. O a l’agrupació. El cas és no parar!!

Només dir-vos, que espero veure a MOLTA GENT demà, dia de les eleccions. Demà, Municipals 2007.

Sigueu feliços i que passeu bona nit!!!

Petonets...