dijous, 24 de maig del 2007

DIA 14 DE CAMPANYA

Bon dia!!

Avui dia Post-Debat... només dir-vos que hi va haver un clar guanyador: Xavi Paz. És clar que no sóc objectiva, i és clar que el debat no conclou res, TOT es veurà el proper diumenge: 27 de Maig, TOTS A VOTAR!!!

Ahir, roda de premsa amb Juan Antonio Vázquez, alcalde i candidat socialista de Sant Feliu de Llobregat i Xavi Paz, on van posar en conjunt les seves propostes en conjuntes en mobilitat i transport públic.

Aquest matí, porta a porta, Roda de Premsa sobre Medi Ambient a la Rierada, a les 12:00h.

El divendres al parc de la Mariona (si plou es farà a un altre lloc però es farà), a les 20:30h: ACTE FI DE CAMPANYA... això ja està!!!!

Ara que queda poquet, vull dir-vos que l’Equip que acompanyem al Xavi, estem contents de la feina feta, contents de les experiències viscudes i de les sensacions rebudes.


Gràcies per les abraçades; pels acudits; per les xerrades nocturnes; pel recolzament; pels sms; pels cafès, els refrescos, els entrepans; pels comandos; pels emails; per les fotos; per les correccions; per les cròniques; pels ànims; per les estones de discussió, de debat i de riure; per ser companys; per la docència; per l’experiència; I PER TOT.

Divendres celebrarem el fi de Campanya, i el diumenge a votar!!!


PD: Cal dir, que a la feina, també hem fet un bon equip, sigui pel que sigui: els viatges Molins-Barcelona, els consells, les revistes, els pastissos de poma, els queeks, les conçonetes, la informació de la competència, els concursos "qui canta què?", jiji... No canvieu!!!



Que passeu bon dijous, sigueu feliços!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets fantàstica :-) no canviïs mai...Seràs una molt bona regidora, segur!!

Anònim ha dit...

PSC de Molins ha sapigut apostar per gent molt maca, com Jéssica que se li veu moltes ganes de fer coses i ens té molt ben informats. Ah!! i no sóc familiar seu, sóc una seguidora del seu blog.
Ànims wapísima!!!!