dimecres, 30 de maig del 2007

IMPULS FIGUERAS

Hola a tots!!!

Com deia ahir, la missió continua... i no va de broma!!!

Un amic em va dir que hi ha vida després de les eleccions... i tant!!! Com bé ha dit la Carme Figueras, es reflexiona, s’analitzen i es valoren els resultats... i també es descansa, es desconnecta i es carreguen les piles.


Perquè fer política, i més política de proximitat, és el dia a dia, és un “porta a porta” tot l’any (no us ho prengueu al peu de la lletra que sortirem tots corrents!!!!), bé, ja m’enteneu.


L’equip continua junt, l’equip està preparat i disposat per continuar amb la missió. Afegirem nous objectius al nostre projecte: evitar l’abstenció, motivar i millorar la percepció que es té de la política en general. L’EQUIP, hi és!

Vull afegir-me a l’article de la Carme on felicita el Xavi. És clar que sí, FELICITATS XAVI!!! Sí, que ja ens has donat les gràcies, per la nostra feina, pel nostre vot i tal i qual. I t’ho agraïm, però tu ets el número 1, el nostre alcalde, la nostra opció (i continuo dient que la millor); i és una passada que ara estiguis on estàs. FELICITATS!!!

I doncs, seguint la Carme també, felicitar el responsable de campanya, Miguel Zaragoza, el primer als comandos, el primer amb les etiquetes, el primer en visites del blog (espero per poc temps... jiji); Qui no s’emocionava en rebre els sms de convocatòria? Qui no es barallava per anar a la furgo de sa germana (inestimable aportació) a la part de darrera? Alguns més còmodes que altres... Bé, Miguel, BONA FEINA!!!


I que el temps passa, estem a dimecres, s’acosta el cap de setmana (l’espero impacient) i dilluns festa!!!!!

Parlem després...

GRÀCIES CARME!!!


Sigueu feliços!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabuena al xavi y a todo el equipo, y sobre todo al miguel, que ya que desde que estoy con vosotros (y que no conozco a casi nadie), el me ha ido presentando al equipo, y no ha habido un acto que me haya dejado solo o no se acercara a saludarme a mi y a mi familia.
FELICITATS, Y A VEER QUE PASA