dijous, 28 de juny del 2007

PRIMER PLE

ORDRE DEL DIA
  1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió celebrada el dia 16 de juny de 2007.
  2. Donar compte de la constitució dels Grups polítics municipals.
  3. Acord sobre la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple.
  4. Acord sobre la creació i composició de les Comissions Informatives Permanents i fixació de la periodicitat de les sessions ordinàries.
  5. Acord sobre la Creació de la Comissió especial de seguiment del programa de reforma del mercat municipal i entorn urbà.
  6. Acord sobre nomenament de representants als òrgans col·legiats.
  7. Donar compte a la Corporació de les resolucions d'Alcaldia sobre delegació de competències de l’alcalde a la Junta de Govern Local; nomenaments dels membres de la Junta de Govern Local; nomenament dels tinents d'alcalde; distribució de regidories.
  8. Acord sobre retribucions, indemnitzacions i subvencions dels regidors i grups municipals.
  9. Ratificació del nomenament dels càrrecs eventuals adscrits a la direcció de serveis de les diferents àrees municipals.
  10. Acord sobre delegació de competències plenàries a la Junta de Govern local.
  11. Acord sobre la creació de l’Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica local.

Aquest és l’ordre que ens va arribar dilluns a casa, és clar que el punt onze s’ha fet dels primers.

Què destacar? El punt vuit. Un temps de negociacions, xerrades i demés, han portat a que l’equip de govern faci una segona proposta de retribucions i etc., molt més “adequada”. Tal i com ha dit Xavi en el seu comentari, per aquest tema sí que ens podem comparar i mirar en els municipis que ens envolten. Esperem que no només sigui pels salaris si no per arribar a avançar com ells. Tot es veurà.

Hi havia força públic... espero que sigui així més endavant.

Ah! Ens han regalat una samarreta de l’Esportíssim per a tots els regidors. Un detall...

Ahir vam anar a Acte de lliurament dels certificats als alumnes del curs de català 2006-2007 i als participants de la 5ª edició del programa Voluntaris per a la Llengua que organitza el Centre de Normalització Lingüística. A Ca n’Ametller.

Estudiants, familiars, amics, professors... és d’admirar l’esforç, la constància, la il·lusió que aquesta gent fa per aprendre la llengua. No només “nouvinguts”, no només estrangers, si no també veïns d’aquí de tota la vida, i veïns que a Molins van trobar una segona oportunitat.

Després dels parlaments, pica-pica i música (“al garrotín... al garrotán...), hi ha cantants que passen desapercebuts... jejeje...

Demà em fan una entrevista a la radio. S’emetrà el divendres a les 10:10h (segons el que m’han dit aquesta nit). Ja us explicaré...

Bona nit a tothom...

Petonets i sigueu feliços!!

Gràcies a lameitat i a tineon i visca les flowerless...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de que vaig accedir a la teva pàgina web, estic encantada amb els teus comentaris, principalment per la seva naturalitat expositiva .

Tinc un dubte. En el punt 8 del Ple del passat dimecres (27 de juny) sobre "Retribucions, indemnitzacions i subvencions dels regidors i grups municipals" l'alcalde va dir que els directors de serveis –càrrecs eventuals de confiança - tindrien un sou brut anual de 52.097 Euros .

En el Ple es va dir que l’augment retributiu havia estat del 35 %.

O jo ho vaig sentir malament, o les dades no son correctes, o se’ls ha rebaixat el sou. O se'ns està enganyant. I dic això doncs actualment les seves retribucions són de 62.495,17 euros bruts anuals (El gerent cobra 66.253,10 euros). Aquestes dades les podeu comprovar en la resolució d’aprovació de la valoració de llocs de treball i política retributiva i de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament, duta a terme aquest any.

Jessica ha dit...

Hola anònim!! me'n alegro de que t'agradi el meu blog, ja saps on estic!

Anem pels dubtes.

Segons l’expedient de ple el sou d’un director de servei és de 62.495,17€ que correspon al sou aprovat en la valoració de llocs de treball, que es va fer aquest any. La proposta que s’aprova és la que està en l’expedient.

El que sí que augmenta un 35%, és la retribució de l’alcalde que passa dels 46.730,63€ als 63.000€ (la proposta inicial era de 69.439,08€ , un 48,6% d’augment), així com els regidors amb dedicació exclusiva que passen d’una retribució de 40.932,73€ a 55.177,32€ (la proposta inicial era de 62.495,17€, un 52,7%), així, l’augment en els dos casos és del 34,8%.

Crec que les quantitats van ser les comentades al ple, en tot cas en el moment que ens pasin l’acte del ple per aprovació, comprovarem si el que va dir l’Ivan és correcte o no.

Espero haver-te ajudat.

Saluts
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la teva atenció.

Accountability.