dilluns, 18 de juny del 2007

Nova setmana, nova etapa.

Ja som a dilluns, tant que esperàvem el dia 16, i ja ha passat.

I contestaré a les preguntes que m’heu fet tots: estic bé, estic tranquil·la, tenim un molt bon equip, no només els regidors i mira, seguretat i confiança al màxim. No us amoïneu que tot anirà bé.
Vam decidir votar al nostre candidat, com no podia ser d’una altra manera, al Xavi Paz.
I per si algú en dubtava dels motius, al discurs ho va deixar ben clar. Va qüestionar, va proposar, va defensar i va deixar clar el que som. Va fer un discurs per nosaltres, pels seus votants, per qui confia en ell, en nosaltres, en les noves idees.

Gràcies Xavi!!!

I bé, toca treballar, bona feina, d’això podeu estar segurs.

I aquest cap de setmana, com sempre, continuem amb Molins. Sopar de l’Esportíssim (orientació acadèmica inclosa... com va anar l’examen?); el Ple famós; Festes de l’AAVV del Canal (que sí que ens apuntarem a aeròbic); Festa d'Estiu Gent Gran 2007 a Ca n’Ametller; una estoneta al Ball de Sardanes (on també hi havia gent gran) i apa, ho deixem perquè tocava futbol (sense comentaris).

Comença la setmana; ens queden quatre dies de carmanyola (comença la jornada intensiva); arriba l’estiu oficialment; la Revetlla de Sant Joan; i agafem forces per treballar. Com va dir el Xavi, farem una oposició correcta, constructiva, dura i innovadora... innovadora...

Us deixo!!!

Petonets i sigueu feliços!!!

Aviat penjaré fotos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot i el cansament acumulat, crec que l'examen va anar prou bé. Espero que a tu també t'anés bé els "compromisos" importants que tenies.

Un "estudiant"