divendres, 22 de juny del 2007

PRE-REVETLLA DE SANT JOAN

Ahir Assemblea de Regidors i Regidores del Baix Llobregat.

Hi havia elecció de candidats i candidates de segon grau (diputats i diputades provincials i consellers i conselleres comarcals). El Xavi Paz va ser escollit conseller comarcal: Molt bé!!!

L'Antoni Balmón, Primer Secretari de la Federació Comarcal del Baix Llobregat. Va fer una reflexió sobre les passades Eleccions Municipals, els resultats i això... va parlar d'escenaris polítics molt durs, de noves idees i de BONA FEINA!!!

Com no podria ser d'una altra manera....

Ahir es va celebrar l'Esportíssim de la gent gran a l'Eitwo, ja em van explicar...

I demà???
La lleva del 47 fa cosetes i estarem amb ells... i a la tarda... preparant la revetlla: Focs de Sant Joan. Amb la rebuda de la Flama del Canigó, el Cercavila, els Parlaments i la Encesa del Foc. Està a l’agenda de la web de l’ajuntament, des d’avui...

I després... Me’n vaig al Barri de l’Àngel de Revetlla, ja ho vaig dir. M’esperen els veïns. Em ve de gust una revetlla d’aquestes, d’amics i amigues, de foguera i de menjar coca i beure cava. Massa temps que no ho feia!!!

Nit de Sant Joan... la nit més curta... com diu un Company Anònim:

“Hoy es día de fiesta, de música, de risas. Los pequeños y mayores dan fuego a pirámides de madera donde se entremezclan muebles viejos, trapos, papeles y todo tipo de material fungible, mientras van haciendo explotar la pólvora o sucedáneos de ella encerrada en tubos de papel.
El crepitar de las hogueras y los distintos ruidos secos de los petardos y cohetes, nos transportan en el tiempo a revivir de una forma más tranquila, las erupciones volcánicas que conformaron nuestro hábitat.
Se diría que con la quema de todo lo viejo e inservible, buscamos la renovación necesaria que nos permita seguir avanzando en nuestro peregrinar incesante, en la búsqueda de la felicidad completa.
La música que inunda el ambiente está pensada para el cuerpo, siendo noche de fantasías. Las notas estridentes acompañadas de compases vigorosos y voces que cantan a Eolo, incitan al cuerpo a moverse en una danza rítmica, sensual y dinámica.

La noche de San Juan es una cita especial, donde la alegría por estar vivos, nos convierte en mitos bajados del cielo a retozar en la tierra.”


Fem neteja, fem cura d’esperit, de ment i de cos; “cremem” el que ens sobri, el que no ens agrada i que ens pesa; comencem de nou. Renovem-nos, agafem energies i lluitem per ser feliços.

Algú em va dir que s’ha de viure intensament, i té raó.

FELIÇ REVETLLA!!!