dimarts, 26 de juny del 2007

POST REVETLLA

Nois, noies... quin cap de setmana...

Com ha anat tot? Ho heu passat bé? Entre petard i petard; tros de coca de llardons i tros de coca de fruita confitada; copa i copa de cava; i ball i ball amb l’orquestra (o disco, o cd, o el que sigui)... bona combinació per passar-ho genial oi?

Que si sopars als barris, sopars de la lleva del 47, sopars familiars, sopars d’amics... bona excusa la revetlla per ajuntar-se i gaudir de bona companyia. És clar que sí!!!

Jo ja sabeu, al barri de l’Àngel, per un preu mòdic, sopar, beguda, cava i coca, i el ball!! Orquestra amb dues cantants molt simpàtiques que amenitzaven la vetllada. Sí, que ballaven amb nosaltres i tot. Va estar bé, sí senyor. Que vam riure molt!!! Quan es comença amb les anècdotes (quedar-se tancat/da a un lavabo, baixar-se del tren descuidant-se d’un parell de “detalls”, etc)... jeje...

I ahir a la revetlla del casal Primer de Maig. Jo no sé aquesta gent com aguanten tant, mira que els hi agrada ballar!!! Una passada.

I avui, comença la jornada intensiva a la feina. És una llàstima que no es faci tot l’any això. Que està el personal més animat, que arribem d’hora a casa, que treballem més contents... de mica en mica...

El temps veureu que tot ho posa en el seu lloc. Reflexionar i Treballar. I ENDAVANT!!

Dimecres el primer ple. Ens veurem allà. Us espero!!!

Petonets i sigueu feliços!!!
Gràcies a la meva noflowerpisha per les fotos