dimarts, 12 de juny del 2007

DIARIS

Bon dia!!!

Fem una mica de repàs dels diaris aquest matí...

Som més de 45 milions d’habitants a l’estat Espanyol; a Catalunya 7,197.174 (us en recordeu del famós “som 6 milions”??); la població va envellint i augmenten els immigrants.

La immigració, un tema delicat, i també al diari: “El PSC dóna els seus vots a CIU al Vendrell i Vic perquè no pacti amb els xenòfobs”. La Comissió Executiva del PSC va donar per molt. La xenofòbia s’ha d’evitar des de tots els fronts.

I seguim amb el maltractament de gènere: més de 20 dones al dia reben maltractament de les parelles. I cada vegada són gent més jove... on està la prevenció amb els adolescents? I no em vull estendre, que d’aquí en podria parlar molt.

La “Sele”, tema important... què malament ho vaig passar jo! Des d’aquí vull donar força i ànims a tots els estudiants, estiguin fent la Selectivitat o no, estiguin amb recuperacions o no; que “ser estudiant”, té els seus moments durs. ÀNIMS!!!!

I bé, d’esports no parlaré, del temps.. que ja arriba l’estiu i que no només als diaris surten les notícies.

El que ens envolta és noticia, el dia a dia és noticia, la creació d’un projecte nou, aconseguir una fita, passar una bona estona en bona companyia, gaudir del solet al carrer, saber què és el que vols i el que no, mirar enrere i ... veure el trajecte caminat.

Que passeu bon dia i sigueu feliços!!!!

Petonets.