dilluns, 2 de juliol del 2007

APRENDRE


Aquest cap de setmana hem estat fent un curs que organitzava l’Escola de Formació Xavier Soto. "Introducció a la Política Municipal".

Vosaltres pensareu, “quin pal!!”... home, doncs no, que tots hem d’aprendre, i no és un pal quan el que estàs adquirint són coneixements perquè la teva feina sigui millor. Bona feina és el que hem de fer. (Tenim 164 dies...)

El curs es feia a l’Agrupació del PSC de Sant Boi. Quin poble!! Maco eh? Hi ha un aquarius que m’ha d’explicar cosetes (que ja conec la teva jefa!).

Companys regidors d’Esplugues, de Sant Boi, de Mongat, de Sant Vicenç i Molins. I uns ponents de luxe: Jordi Peirò, regidor de Rubí; Manel Mas, diputat al Congrés i ex-alcalde de Mataró; Maria Salmerón, 1ª Tinent Alcalde de Viladecans; Daniel Cortés, alcalde de Montornès del Vallès i Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues.

Va tancar el curs l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch i la Pilar Diaz.

Personalment, una bona formació és una base per a executar correctament el treball. I bé, “el saber no ocupa lugar”.
Per recordar: "És més important tenir UN bon cap que MOLTS braços" i "Tenim dues orelles i una boca per ESCOLTAR el doble que parlar"... pensem.

Aprenem dels profes, del companys, dels amics, dels que hi són i dels que no, dels veïns, de la família, dels errors, dels encerts... de la vida!!!

No camines delante de mí, puede que no te siga. No camines detrás de mí, puede que no te guíe. Camina junto a mí y sé mi amigo.
Albert Camus
Bonic eh?
Anem de frases avui!!