dijous, 19 de juliol del 2007

FINS SETEMBRE DE L'ANY QUE VE!!!

No us espanteu no, no marxo un any!!! Encara que estaria bé, un any sabàtic... jiii..
La frase va ser el comiat de l’alcalde en finalitzar el ple. Un lapsus... si fos psicòloga psicoanalista li donaria una explicació però... deixem-ho estar, ha estat això... un lapsus.

Que com va anar el ple? L’alcalde va presentar el ple extraordinari com el primer “de veritat”, doncs això, com era de veritat, nosaltres vam treballar de veritat. Línees clares d’actuació, sobre tot en els punts de l’ordre del dia següents: Aprovació d’una operació de préstec a llarg termini per la substitució d’operacions preexistents; Aprovació de la modificació del Pressupost General per a l’exercici 2007 i Aprovació de la Comissió de Comptes entre d’altres punts.

El Ferran Espinosa, va debutar en intervenir al ple. I us haig de dir, que ho va fer molt bé!!! BONA FEINA!!! Directe, clar i segur del que parlava.

Destacaria actuacions estel·lars, o frases per a recordar: “Ens hem equivocat en la previsió de despeses”, “Ens agrada fer-ho així i per això ho fem així”, “No fotem!” i etc... Ja parlarem quan fem el cafetó...

Bé, avui ens solidaritzem amb el Sàhara. A les 19:00h a Ca n'Ametller. Allà ens veurem!!!
I el proper dilluns, potser com a benvinguda de les vacances, “La Nit d’Estiu del PSC- Compromís amb el Futur”, a Gavà. Amb la Carme Chacón, nova Ministra de Vivenda i el José Zaragoza, Secretari d’Organització del PSC. El PSC del Baix Llobregat ens reunirem a passar una feliç vetllada...

Ja us explicaré...

Que tingueu bon dia, petonets i sigueu feliços!!!