divendres, 6 de juliol del 2007

NOUS MINISTRES

Bon dia a tothom!

Suposo que ja esteu assabentats dels canvis de ministres....

Ha estat una sorpresa! El president ha dit que eren necessaris els canvis per assolir els compromisos electorals en aquesta legislatura i preparar els de la propera. Cadascú li donarà la interpretació que vulgui. A mi em sembla correcte, tot els canvis que siguin per millorar son bons.

Carme Chacón, Bernat Soria, Cesar Antonio Molina: BENVINGUTS als
Ministeris, bona sort i BONA FEINA!!

He sentit a la radio a Bernat Soria i ha comentat que sempre ha estat interessat en acostar la ciència a la societat i que en la seva trajectòria personal i professional “siempre me ha traicionado, y me seguirá traicionando una cosa: el deseo de ayudar a los demás”.

I la Carme, la nostra veïna d’Esplugues, que ens va acompanyar a la presentació del Xavi!! ENHORABONA nova Ministra de Vivenda. També ha parlat al “Hoy por Hoy” (Franzino perfecte). El repte de la ministra? Que l’habitatge deixi de ser un somni i sigui un dret per a tots. Que és un repte complicat, però soluble. Que "hay que remangarse y ponerse a trabajar" . I que està molt il·lusionada... quina energia... molt bé Carme!!!

Els altres no els he sentit...

Canvis, il·lusió, energia, ganes de treballar... una etapa s’acaba per començar una altra. Els que marxen han fet bona feina, i els que venen també. Res és tan fàcil. Parlar és fàcil, “fer” costa més. I si no fas mai res, mai t’equivoques.
Com diu ma mare: "El que no se embarca, no se marea"

ÀNIMS...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalmente creo que el cambio de ministerios es un acierto. Esperemos que sirva para impulsar esas áreas, porque a algunas les hacía falta!!

Muchos besos Jessica!!

Unknown ha dit...

Yo es que a la Chacón la hacía presidentísima. Me gusta mucho esa mujer. Se nota que ha estado constreñida en los cargos que ha tenido; quizás ahora verdaderamente la chica nos soprenda.