dimecres, 11 de juliol del 2007

COMISSIONS INFORMATIVES

Holaaaa…
Va, anem a explicar una mica com funciona això.


La setmana abans del ple, es fan unes reunions informatives de cada àrea: Àrea d’Economia i Serveis Generals, Àrea de Serveis a les Persones, Àrea de Sostenibilitat i Territori i Àrea de Promoció Estratègica Local. Ja que les sabem, anem a abreviar: AESG, ASP, SIT, ADPEL...

Com diu a la pàgina de l’Ajuntament, a les comissions informatives correspon l’estudi i el dictamen previs dels assumptes que s’han de sotmetre a la decisió de Ple o de la Junta de Govern Local, quan actuï per delegació del Ple. També poden intervenir en relació amb els assumptes que s’han de sotmetre a la Junta de Govern Local quan aquest òrgan els demani dictamen. Les comissions són integrades per membres de tots els grups polítics de la corporació. El nombre de membres és proporcional a la seva representativitat en l'Ajuntament.

La d’ahir, era de SIT, l’Esther i jo. Com diu la meva avia, escoltant s’aprèn més que parlant. I de moment, em toca escoltar. Quan fem aquell cafè pendent ja us explicaré.
Aquesta tarda tinc la comissió d’ASP, ja a la resta no hi assisteixo (almenys com a titular), després es posa en comú i decidim el vot.

Ja acabem amb la pedagogia municipal i més cosetes!!

I, del concurs EMPALMAT... els finalistes han estat: Elvandar, Lost in Madness i Benbow. Així que ja sabeu, el proper 28 de setembre ens veurem tots a la Nit d’Empalmada.

Aquí us deixo un aperitiu del que es veurà aquella nit.


Alguns es poden quedar “obnibulats” ... jejeje...

I les vacances quan????

Petonets i sigueu feliços!!!