dimecres, 18 de juliol del 2007

I EL TEMPS PASSA...

Com qui no vol la cosa, ja passem la meitat del mes, de seguida l’agost, i el setembre... però... ja???!!!

Sí, noia, ja estem pensant en la Festa Major (ahir reunió amb entitats), un programa “condensat” donat les dades en que cau.

Ja estem pensant en la tornada de vacances, per raons diverses i això que encara no hem marxat. Espero que puguem desconnectar.
Pel setembre hem d’estar amb les piles carregades, i parlo per mi, comença una nova etapa.
Vacances... solet, platja, muntanya, viatjar, dormir fins tard, llegir llibres recomanats, fer coses pendents... i al final, no es fa res del planejat... jiji...

Avui Ple extraordinari de l'Ajuntament de Molins de Rei. Es tractarà: Coneixement de l’acció de Govern municipal; Comissió informativa de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals (AESG); Comissió informativa de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori (SIT); Comissió informativa de l’Àrea de Serveis Personals (ASP); Comissió informativa de l’Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local (ADPEL.. uf!). Mocions, Precs i Preguntes i Torn obert de paraules. Us recordo que el Ple és públic i podeu assistir i parlar qui vulgui. Només heu d’esperar el torn.

I sí, ja ens acomiadem fins després de vacances, a no ser que passi res extraordinari. De moment ja sabeu qui es queda d’alcalde/essa, fins llavors.

A mi no em substitueix ningú, bloggerament parlant, així que seguirem oberts... jajaja!!!


Demà Acte Solidari amb el Poble Saharauhí. L’acte constarà d’una festa de benvinguda als infants saharauís, una tómbola i d’una desfilada de moda amb vestits i articles de les diferents botigues de Molins de Rei. Allà ens veurem oi? Tinc una conversa pendent...


Bé, us deixo. Ens veiem al ple i ja m’expliqueu les vacances!!!

Petonets i sigueu feliços!!