dijous, 12 de juliol del 2007

MARATÓ DE COMISSIONS

Sí, ahir també vam estar de Comissions...

Vam començar amb ASP, seguit de Comissió de Comtes, AESG, ADPEL... Mireu l’entrada d’ahir.

I això va dir un membre el consistori “comença la marató de comissions!”, doncs sí, ja hi som!! No, no va fer mal... jjejejeje.... almenys a nosaltres.

I dimecres que ve dia 18 el Ple Municipal, a les 19:30h. Esteu convidats a venir.

I canviant de tema... el tema del mes: LES VACANCES. Tothom té les mateixes preguntes a la boca:
  • La primera: Quan agafes les vacances? I no fem la pregunta una vegada només, si no que ens repetim i repetim. Sembla que quan més ho diguis més ràpid arribaran... i no és veritat!!!! Si queden 15 dies, doncs son 15 dies.

  • L’altra és: I què faràs? Marxes enlloc? I jo què sé!!! No anar a treballar ja és prou... passar del despertador, dormir, fer el gos (o el gat), llegir, descansar... ufff!!!!! Tantes coses!!! I ja us dic, que son preguntes que es repeteixen una vegada i una altra.

Demà és l’últim dia de feina per algunes companyes. Dilluns alguna deia en arribar: “Bon dia, avui és la última setmana!!”... mmm... enveja (sana, és clar), però enveja... jejeje... com som.

A mi encara em queden uns dies. Acabar de concretar uns projectes per preparar la tornada de vacances. Em podeu preguntar si voleu, però encara no sé què fer. No tinc res segur. Si teniu algun suggeriment, escriviu-me!!!

Us recordo, aquest dissabte, l’Ethereal Fest ’07 al pati de l’Alfons XIII, a les nou obren les portes. I al barri de l’Àngel, Sopar Popular - Festa d’Estiu - trobada de veïns i amics, i a passar-ho bé!!

AH!!! FELICITATS a tothom que avui faci anys, i en especial a la meva NFC... ens queda molt per davant... GRÀCIES per tot i no canviïs mai!!

Petonets a tots i sigueu feliços!

A lameitat... sé que sóc pesada... ho sento!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

GRÀCIES DE RES, ÉS TOT UN HONOR PODER ESTAR AL COSTAT DE GENT COM TU. I TANT QUE ENS QUEDA PER FER... QUE ES PREPARIN A PARTIR DEL MES DE SETEMBRE... ENCARA NO SABEN COM EN SOM D'INCANSABLES!!!. MOLTES GRÀCIES GUAPA.NFC

Unknown ha dit...

Doncs si t'he de recomanar un lloc per a les vacances, evidentment et recomano Madrid City Center. A l'agost és un plaer, perquè no hi ha ningú. Si t'agrada la calor, és clar...

Unknown ha dit...

Niña, ¿andandarás?