dilluns, 9 de juliol del 2007

CAP DE SETMANA

Com ja va sent habitual (i no m’agrada), deixo el blog aturat durant el cap de setmana... ufff... em disculpeu oi?

Divendres, ja us vaig explicar, Nits del Museu. Va estar molt interessant, la veritat, em va agradar passejar per Molins mentre ens explicaven com era i com es va crear. Perquè els edificis, els carrers, els racons de Molins es diuen com es diuen. Ferran anava explicant-me també... quin crack!!

Dissabte sí que va ser complet.
Vaig estar una estoneta a l’Empalma’t a la tarda... quina calor!!!! A les 12 de la nit encara hi eren i segons m’han dit, van acabar a la una. On surten els resultats?? Espero notícies. (Edwing o Pigwee han de treballar).

I a la nit, Sopar de 5è aniversari dels Matossers: Fideuà, Amanida, Vi, gelat, cava i coca. Vam veure una mica de història de la colla en fotos, i les felicitacions del veïns de Molins.
No em vaig quedar al ball... ho sento!

Tenia concert. Vaig anar a Carretera 13, a Badalona, a veure Elvandar. Molt bona actuació. No sóc amant del heavy, però tampoc em desagrada... hem de ser oberts de ment. Ser variats i no intransigents. Espero que estiguin a la nit d’Empalmada.

I bé, alguns ja ens vam veure dissabte a la nit. Els sopars fi de curs... Haurem de repetir: sopar al Pummarò de l’Eitwo i ball i festa!! Que sí, els nens es queden amb el papi, el diumenge ja farem la migdiada (noieta... no podem tenir tot) S’estaba bé a la terrassa...

I ahir diumenge... tranquil·litat, passeig pel poble, fem un gelat i cap a casa! Pizza (sopar mediterrani típic de diumenge-no-vull-fer-res) i a dormir. Jejejeje....

Bé, avui futbol de la Copa d’Estiu, no crec que hi pugui anar, però us dic els partits ok? (no faig la competència a l’Àlex, no, en tot cas és per ell que ho sé!!)
· Pakitus-Bar Garbi a les 21:00
· ASP-Los Cañamones a les 22:00
Al camp del Molins.
Mmmmm.... i si tornem a fer un “campionat” politics vs periodistes de futbol 7??? Que no ha estat idea meva!!! Ens ho pensem?

Bé noiets... moltes coses aquest cap de setmana, començant per els canvis de ministres, la vida a Molins, el segon lloc de Nadal a Wimbledon, el segon lloc de l’Alonso... buf!!! Ah, i ja he estrenat l’estiu amb la primera picada d’abella i la primera capbussada a la piscina. Encara em falta la platja.

Us deixo una cançoneta... (Elvandar la va versionar al concert... jiji)



Petonets i sigueu feliços!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els grups Elvandar, Lost in Madness i Benbow, finalistes del concurs EMPALMAT en la seva 3a edició

www.molinsderei.cat