dilluns, 2 de juliol del 2007

CAP DE SETMANA

Holaaaa... cap de setmana complet!!

Sento no haver-vos dit res des de dimecres a la nit... no us amoïneu, que ara us explico cosetes.

Dijous vam estar a la Presentació del 26é Festival cine de terror de Molins de Rei, que organitza el Cine Club. Nois, no em vaig quedar a la peli, no em renyeu, però van passar l’anunci del Festival i... buf!!! Fa por... Ens van explicar les novetats d’aquesta edició: l’homenatge als efectes especials (el petit vídeo que van passar... mmm... la dentista em va impactar... jejeje... tineon, amb compte!!) i reconeixement a la Montse Ribé; el cartell creació del nostre company Joan Guitart (bravo!!!); la renovació de la web i les activitats del Festival XXVI.

El divendres al matí es va emetre “La Entrevista”... per a tots els gustos imagino! Dilluns li toca a Ferran. Farem fòrum sobre el tema.

A la nit es comencen les activitats dels Matossers, la colla Castellera de Molins de Rei.

I a quarts de deu de divendres també, Teatre a la Sala Gòtica. Fi de curs. “La Casa de Bernarda Alba”. Tres actes, 9 actrius, molt públic. Les condicions no eren les millors, ja ho dic, l’espai no és adient. Però ho van fer mooooolt bé!!!!

Dissabte estàvem de curs, així que durant el dia em vaig perdre el Festival Fi de Curs de l'AV d'el Canal. Grup de dansa de l'AV "Vital Dansa". I el cercavila matosser amb música i pilars també me’l vaig perdre. Amb el “pilar Kinder” inclòs i el casteller sorpresa (sí, va ser l’alcalde Arcas).

A la nit hi havia Sopar Popular al Barri de Can Graner, i vam anar amb els veïns, asseguts amb una “macro” família jeje... Elena, molt bo el pastís!!!

I diumenge, a la Plaça de l'Ajuntament, l’actuació dels Matossers de Molins de Rei amb Castellers de Caldes i Castellers de Cerdanyola. Molta calor (propi de l’estiu i l’hora, les dotze). Des del balcó de l’ajuntament es veia molt bé, feia més impressió. Enhorabona Matossers!

Les condicions climatològiques van “molestar” una mica a les Havaneres del barri del Canal, amb “Els Pirates”, però al final es va fer i acabar l’actuació, sardanes incloses i rom cremat!!! No em va tocar el pernil de la rifa... ooohhh... jeje...

Noiets, complet sí, però ha donat temps de tot. I amb molta varietat!!

Gràcies a Ron per mantenir-me informada. Howarts et necessita... jajaja!!!

Home llop, no pateixis que la lluna plena ha passat.

Petonets i sigueu feliços!!!!



No em rendeixo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hermione! celebro que et mantinguis informada. Ara estaré tres dies fora de Hogwarts però si necessites res, t'enviaré la Hedwig i de seguida ens posem al dia!
Ron