dimarts, 24 de juliol del 2007

CAP DE SETMANA I MÉS...

Hola!!!

Tranquils que no he marxat de vacances encara... em queda poc... yujuuuu!!!!

Perdoneu-me per no haver escrit abans ... hi ha dies que... buff!!

Va, comencem amb el cap de setmana.
Per on començo? El divendres ens vam ajuntar cinc de la feina per fer un sopar casolà i sortir a ballar. Lucía: la cuinera, una argentina menudeta però molt gran com a persona. Isa: al meu costat a la feina, que resol els meus dubtes. Magda: sincera i competent a tope. Sara: reina del singstar, la més divertida i la meva confident. Quina colla! Després de sopar vam anar al Bucaro, a Aribau 195, música de tot tipus, gent de tot tipus (turistes italians, és l’època jeje...), i no era car. Així que podem repetir!!! A recordar: Lambrusco, pa d’olives, “Legumbres cocidas” (jajaja!!)... gràcies noies!!! (Les fotos del Bucaro les veurem quan fem el cafè).

Dissabte, fer poble. Tot el matí voltant, per comprar cosetes (preparem vacances!!). A la nit, com sempre i on sempre, ja ens vam veure alguns. Nits d’estiu, sorpreses agradables, encara em trobo amb personetes del passat que segueixen estant!!! I jo també, segueixo aquí.

Emmm... diumenge, cinema: “Harry Potter i l’Ordre del Fènix”, que sí, que som fantàstics, però està molt bé la pel·lícula!! Segur que ja hi ha algú que voldrà que l’expliqui... vaaa... d’acord!!

Dilluns, ahir, tornem-hi a tancar-nos en quatre parets, quina agonia.. jejeje... sort que a la tarda nit, vam tenir una mica de gresca i xerinola: NITS D’ESTIU DEL PSC. Sí, amb el José Zaragoza i la ministra Carme Chacón.

El secretari d’organització del PSC, va parlar del PP a Catalunya, de la marxa del Piqué, la designació de Daniel Sirera, de Jiménez Losantos... "N'hi ha prou de sentir el que ells mateixos diuen dels seus companys, i el mateix Piqué ha parlat de mesquineses i de traïcions", va dir.

La nova ministra, va deixar clar quin camí seguirà el seu Ministeri (que els joves puguin tenir una vivenda digna, entre d’altres), quines coses poden fer en aquests 8 mesos, què és el que s’ha fet en els últims quasi 4 anys (la vivenda protegida ha pujat un 20%), i que el Ministeri d’Habitatge "No s’ha de suprimir com demana el PP". Jo estic d’acord!!

Després el sopar fred i el trobar-te amb companys d’altres pobles (Fran, segur que ho faràs molt bé, world hold on!!), i xerrar i apa, cap a casa!!

No... jo no em vaig quedar sense llum, i a la feina tampoc (cosa inusual), quin dilluns!!

Avui, dimarts, un dia menys per les vacances. Ja queda menys.

Només dir-vos que aniré escrivint, que espero que aquests dies que s’acosten us vagin bé per descansar i tornar preparats per fer bona feina!!!

Petonets i sigueu feliços!!!
PD:Practicaré el patinatge

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jessica, ets la millor... bones vacances i truca'm quan vulguis!!!

Anònim ha dit...

Hola Jessica!

Una alegria tornar-te a trobar, a veure si coincidim més o al menys nem per allà on vam dir! jeje.

"Put your hands up for Sant Boi, our lovely city!" (Era així aquesta? xD).

Petonets!