dimarts, 19 de juny del 2007

El Ple de Constitució: Ple de Benvinguda

Bon dia... Al blog del Xavi trobareu el discurs que va fer al Ple de Constitució. Hi ha comentaris per a tots els gustos... cadascú es lliure de pensar el que vulgui, jo ja ho vaig dir ahir, que està escrit per a nosaltres, pels votants del PSC i pel poble de Molins de Rei.

Tot el discurs és interessant, però hi ha detallets com aquests...

“En tercer lloc i més important per a mi i els meus companys, agrair profundament a les 2.950 persones que van donar el seu recolzament a la llista electoral del P.S.C. el passat 27 de maig” . És clar!!

“Vull agrair també públicament i en el dia d’avui, la dedicació i l’esforç de tots els meus companys i de totes les noves persones que s’han vist atretes per treballar en el projecte socialista per Molins de Rei. A tots ells i elles moltes gràcies. Ells saben que tenim molta feina pel davant, des de l’oposició, és cert, però l’ambient que hem sabut crear fa possible que hores d’ara ja tinguem ganes de treballar per les properes eleccions municipals.

Som conscients i tenim ganes de treballar per Molins de Rei; de retornar i respondre la confiança mostrada en el nostre projecte; i des d’avui mateix estem disposats a fer-ho realitat.” Totalment d'acord. Sense cap dubte i amb tota seguretat.

“Deixeu-me, però, explicar el que he viscut, conjuntament amb alguns companys, en el procés de negociació i la nova situació creada a Molins de Rei, des de l’òptica del nostre grup.” I comença la història, surrealista, kafkiana, i increïble que molts (sinó tots) ja sabeu.

“Hem de lamentar, però, els comentaris intencionats o ingenus , que situaven un horitzó de subhasta de l’alcaldia. Els nostres interlocutors poden dir com en cap moment vam tenir temps de presentar la nostre oferta. Mai hem ofert l’alcaldia a cap partit polític. Els fets del passat divendres 8 de juny, van tancar la possibilitat que els socialistes féssim la nostre proposta de pacte.”

“Han volgut que, com deia al començament, el nostre lloc sigui la oposició. Ara la seva funció és liderar el govern de la vila. Fer realitat els projectes que tots necessitem per fer de Molins de Rei, una vila capdavantera en qualitat de vida. Fer, per exemple, realitat quan abans millor, la tercera llar d’infants, per tal de solucionar el fet que 100 infants a hores d’ara no tinguin plaça pel proper curs. Ara bé, que ningú s’emporti a engany, els socialistes els recolzarem en tot allò que creiem que millori la vila.

No només per lleialtat institucional, (que m’agradaria que no la posin mai més en dubte, perquè vostès saben que no tenen cap motiu per dubtar de nosaltres), no només per respondre al recolzament i a la confiança que han dipositat els 2.950 molinencs i molinenques que ens han votat, sinó perquè ens estimem i volem un Molins de Rei millor, com el que més. I alhora com a ciutadans i com a polítics volem viure en les millors condicions.”

“Vostè sap o hauria de saber que les circumstàncies que el motiven a tenir aquesta actitud no beneficien a Molins de Rei, no sé si a vostès o al seu partit, però segur, que a Molins de Rei, NO.

Aquesta situació sistemàtica antiPSC, aquest plantejament de baixa intensitat i poca ambició per Molins de Rei i aquesta autocomplaença crònica que vostès pretenen instaurar, tenint en compte el nivell de serveis, d’equipaments i de l’estat general de la nostre vila, fa que ens hàgim plantejat una manera responsable, ambiciosa, innovadora i atrevida de treballar per la nostre vila.

Per cert, repeteixo, que ningú s’equivoqui, tenim claríssim en quin lloc estem en el consistori.

Senyors regidors i regidores, veïns i veïnes, amics i amigues, el grup municipal socialista de Molins de Rei demostrarà, des de l’oposició, que amb plantejaments innovadors, que donarem a conèixer progressivament, amb feina, il·lusió i molta complicitat amb els veïns i entitats de la nostra vila, demostrarem com he dit, com es pot treballar pel Molins de Rei que tots ens mereixem.

Treballarem per tant, pel Molins de Rei que desitgem, el que ens il·lusiona i pel que estem disposats a dedicar totes les nostres energies.

Moltes gràcies a tots i totes.”


I ja està... Preparats estem!
D'AQUÍ CAP ENDAVANT!!!
Per cert, heu votat?
Petonets i sigueu feliços!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un discurso que ponia la piel de gallina.

Las verdades emocionan al ser escuchadas.

Algo bueno se puede sacar, algo bueno se puede hacer.
La semilla esta sembrada, esperemos que los frutos de este arbol se han dulces y que las raices que forme sean fuertes.

Me guts este blogg, si mi tiempo me lo permite, intentare pasarme más por aqui.

Atentamente, Gregorio Casa