dimecres, 20 de juny del 2007

21 de Juny

Demà arriba l’estiu...

Fa uns anys (no tants), acabàvem el cole, ens apuntàvem a casals d’estiu, o a la piscina, o marxàvem amb els avis de vacances (i els pares descansaven), fèiem els deures amb “Vacaciones Santillana”; i passats uns anys més celebràvem que havíem passat el curs (felicitats hakusho!!), ens buscàvem una feineta per l’estiu, fèiem festes a l’aire lliure (això encara perdura), i esperàvem el setembre per tornar a veure els companys de classe.


I ara? Jejeje... alguns arribaran al setembre desitjant que s’aturi el temps, perquè hi haurà feina... MOLTA feina per fer.

No m’hi compteu a mi... espero les vacances igual que espero el setembre. I, al tanto! Que encara m’han de donar el vist i plau, és a dir, plans, cap ni un!!! De vegades millor així.

La Revetlla de Sant Joan s’acosta... ens veurem? Ja hi compto amb que aniré al meu barri de (l’Àngel). I després... no fem plans!!

I demà també, és el Dia de la Música. I l'Escola Municipal de Música fa “Música al Carrer”, a partir de les 19:00h. A l’època que jo hi anava, fèiem audicions, una festa fi de curs (on ens quedàvem enganxats mon germà i jo i ens matriculàvem pel curs següent), la Plaça de la Creu tenia la creu, i l'Escola estava com ara... si fa no fa... no ha canviat gaire (en uns quants anys...).


Que el temps passa!!! Que les oportunitats no es poden deixar escapar, que es respiren temps de canvis, i que ja ho veureu. I com em va dir una personeta no fa gaire: "això no ha fet més que començar, segur que el que ens espera és millor"... Fa falta dir res més???

Cuideu-vos molt.

Petonets i sigueu feliços!!!

3 comentaris:

Anna ha dit...

m'encanta com escrius :--)

Anònim ha dit...

si si si

gracies,, h epassat a segon,

buff sembla de tontos, pero, quina alegria.

a mi també m'encanta com escrius =)


PD: pasito a pasito, se puede hacer algo bonito
PD2: tarde educativa la de hoy

Anònim ha dit...

M'encanta el teu blog.Ens veurem a la revetlla del barri.
Un petó wapa, que fa dies que no et veig.