dijous, 29 de març del 2007

A la feina...


Potser que sí que tirem endavant amb el projecte d'Espai Lúdic...

Una companya de la feina, Judith, ja ha començat a donar-me idees de com presentar la proposta de forma que sigui més fàcil que m'ho acceptin. No sé si tota la cúpula directiva de la companyia estarà molt d'acord amb les idees i objectius de la proposta de formació que faré (risoterapia, creixement personal i autoestima; mireu la pàgina), però es podria intentar no?

A mi em segueix semblant únic, que determinats directius es pintin la cara d'indis per fer un teatret (per exemple)... jiji...

A més, comencen les vacances de seguida... i ja fa falta. Hi ha una tensió a l'ambient!!! Normalment ja costa que els departaments o equips es coordinin, però ara... ni entre els membres dels equips!! Noooo... que no tothom està barallat amb tothom... però hi ha persones que necessiten més relaxar-se i aquests dies només fan que queixar-se en veu alta.

Hi ha una noia (que no us he explicat), que és holandesa (crec), que ve de la seu de la companyia a Londres. Porta aquí un parell de mesos i està al·lucinada amb la metodologia de treball aquí... La pobre ha de parlar molt per telèfon, i a la oficina, hi ha moments en que hi a de tot menys silenci: telèfons sonant, vídeos a l'ordinador, la radio posada, els comentaris sobre qualsevol cosa, les preguntes sobre la facturació d'una banda a l'altra de l'oficina... aiii... de vegades fa una cara... però és així, no podem fer res! Crec que està desitjant marxar de vacances.

Ànim... ja queda menys...!!!!