dimecres, 28 de març del 2007

Camins...

Avui és l'últim dia de dues companyes de la feina...

Ens hem ajuntat 33 per dinar, hem celebrat un aniversari i dos comiats. Les dues marxen per millorar, però les situacions són ben diferents. No és el mateix marxar perquè t'han ofert un lloc de treball més ben pagat i amb tristesa per deixar l'equip amb qui treballaves; que marxar contenta perquè després de molt de temps d'aguantar un tracte penós, has pres la decisió i has trobat el camí per trobar la felicitat a la teva vida, almenys una mica.

Són camins que hem de triar a la vida.. el cas és tirar endavant!

M'he capficat en el projecte de RRHH a la feina, aconseguir millorar alguns aspectes que no funcionen, de mica en mica s'omple la pica, i ja anem veient cosetes. L'altre dia vaig fer una entrevista a un profe de Espai Lúdic, i m'agradaria poder treballar amb ells. Mireu la pàgina que està interessant! Imagineu-vos a la feina fent algun d'aquests cursets... jejeje... directius inclosos... jjajaja!!

I l'altre projecte, per tots sabut, és el partit... comencem tots junts el camí que ens portarà al 27 de Maig, a assolir el que ens hem proposat, guanyar les eleccions. Que no ens falten energies, ni il·lusió, ni entusiasme, ni experiència, ni ganes de treballar!

Gràcies!!

Avui torno al súper curs de RRHH, ja us explicaré.
Fins després!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

He entrat a l'espai ludic i m'ha sorpres que sota aquest nom tota la informació a la web és en castellà.

molta sort