dimecres, 3 d’octubre del 2007

I DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR???

Hola a tothom!!

Hem sobreviscut a la Festa Major, sí, diguem sobreviscut perquè han estat una mica més de dos dies plens d’activitats per fer, llocs per visitar i actes per gaudir.

Com és normal no m’ha donat temps d’anar a tot... però que consti que allà on he estat m’ho he passat molt bé: he vist a vells amics, he conegut de nous, he gaudit del Camell, dels concerts, dels dinars populars, etc, etc...

I, ja està, ha passat un altre Sant Miquel, amb Rua Techno i Festa Rave inclosa (fins a les 9 o més del matí); i sense atraccions pels petits (tot i estar anunciat al programa). Varietat eh?

Avui Ple Extraordinari, potser és extra, o potser ordinari... ja veurem. Temes de l’ordre del dia:

  • Coneixement de l’acció de Govern (sí, l’hem de conèixer... tota)

  • Assumptes dictaminats per les comissions informatives, entre d’altres:
    Aprovació adhesió conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia entre el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i l’Ajuntament de Molins de Rei (o sigui, desplegament dels Mossos d’Esquadra a Molins); Cessió de terrenys a la Sínia per fer la Residència per a gent gran; proposta d’adjudicació dper l’explotació i gestió del Camp de Futbol Municipal Josep Raich; i més punts del dia.

  • Les mocions: Mocions de la CUP (entre d’altres el reconeixement i homenatge a Xirinacs i solidaritat amb els encausats per la crema de fotos del rei) i mocions de l’AM Esquerra Republicana.

I si tot va bé, ja haurem acabat!!

Ahir vaig anar a la reunió del Consell Consultiu de Molins de Rei Solidària: vam tractar els punts de l’ajut als damnificats del terratrèmol a Perú, del Curs de Cooperació 2007 (us aniré informant), de la nova web, del programa de Valor Per a la Ciutadania i cosetes... I dir-vos que el proper dissabte 6 d’Octubre es fa la Festa de la cooperació catalana, al Parc de la Ciutadella; amb actuacions, jocs, activitats i xerrades.

I bé... del que m’oblido ho comentem al cafè...

Avui fa dia de Chasing Cars... de sofà i manteta...

I com diu la Bibiana Ballbé “Si la por fos una dictadura, i tothom compartís fantasmes, la por deixaria de fer por”... gràcies Guru.

Petonets i sigueu feliços!!!

1 comentari:

Toni Soler ha dit...

Hola Jessica, saludos de un compañero tuyo del curso de formadores, buena fiesta mayor ehhhh.

Yo también tengo mi blog, la dirección es tonibrea.blogspot.com

Saludos
Toni Soler