dilluns, 8 d’octubre del 2007

I TORNEM A SER DILLUNS

Hola a tothom!!

Ja comencem la setmana... els dilluns no canvien!!

Respecte al Ple de dimecres, dir-vos que tindrem carrer de Xirinachs, no pel vot del PSC; que Molins es solidaritza amb els encausats per la crema de fotos famosa (amb la nostra abstenció, més per respecte que per ser més o menys monàrquics o republicans); el desplegament dels Mossos d’Esquadra a Molins a partir de l’1 de Novembre (la CUP té les seves reserves); la cessió de terrenys per a la construcció de la Residència i Centre de Dia per a gent gran a la Sínia (per fi!!!); i més coses...

I del cap de setmana... què us haig d’explicar que no sapigueu?


El dissabte vaig estar a un curs a l’Espai Francesca
Bonnemaison, la Diputació de Barcelona impulsa aquest espai com a lloc de referència per a fomentar la participació activa de les dones en tots els àmbits, reforçar les polítiques d’igualtat i promoure els drets de les dones.

Va ser interessant, parlar de política PER les dones i DE les dones; aprendre de les Polítiques de Gènere; entendre que SER dona Socialista porta inclòs ser Feminista; que tenim un repte per davant que és humanitzar la política; descobrir Dones en Xarxa; del paper de la Dona i la Comunicació; i moltes coses més.

Vam prendre nota de les experiències de les ponents: Dolors Renau, Sara Berbel, Lourdes Muñoz, Amparo Bernard, Amaya Alba, Lucía Solís, Maribel Cárdenas, Pilar Díaz, Núria Milà, Mª del Mar Sánchez i Esther Pujol.

Un dia intens.

I a la nit, els premis de la Ràdio. Al Foment Cultural i Artístic, gaudint de les reformes fetes, del nou sistema d’aire condicionat i de la companyia. Aquí us deixo els premiats.

I obviaré el diumenge, perquè ja va ser per a mi...

I bé, el passat dimecres es va aprovar al Parlament la Llei de serveis socials i la nova Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, aquesta setmana s’inicia el tràmit per l’aprovació de la Llei per a la Memòria Històrica, es firma el Pacte Nacional de l'Habitatge... anem fent...

Ja comencem una altra setmana, com passa el temps, d’aquí res la Castanyada, Nadal, i el 2008!!!... Uf... què ràpid!!

Família, que vagi tot molt, bé, ens parlem aviat.

I ja sabeu on sóc: “Parla, que jo t’escolto enlluernat i em perdo...”

Petonets i sigueu feliços!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Jéssica!

veo que por ahí sigue todo con mucha actividad! me alegro que la fiesta mayor fuese muy bien.

Besos!