dilluns, 22 d’octubre del 2007

ACABEM OCTUBRE...

Bon dia!!!

Tornem al dilluns, a començar la setmana i a preparar el comiat del mes d’octubre i de la Castanyada.

El divendres va ser el Dia Internacional de càncer de mama. La Junta Local de l’AECC Catalunya, van organitzar una Xerrada a Ca n’Ametller a càrrec de la doctora Sonia Servitja, del Servei d'oncologia mèdica de l'Hospital del Mar. La sala d’actes estava quasi plena, tot dones (estava convidat tothom eh?), i la xerrada molt interessant i educativa. Crec que al torn de preguntes es van aclarir molts dubtes sobre aquesta enfermetat, del càncer de mama en concret i del càncer en general. El diagnòstic precoç és el més important, les possibilitats de curació dels càncers de mama que es detecten en la seva etapa inicial (in situ) son pràcticament del 100%. s'ha de seguir treballant.

Divendres l’Eitwo va celebrar el seu Setè aniversari, va ser un moment de trobada amb amics que feia temps que no ens veiem. Ensa vam posar al dia eh?



I dissabte, dia de la Comunitat de Murcia amb la degustació de Migas organitzada per l’Agrupació Lorquina (va fer un dia fantàstic i estaven boníssimes). Ja veieu la paella gegant!!!




Més tard m’hi vaig acostar al C.P. Alfons XIII, on hi havia una tarda d’activitats per a grans i petits per a conèixer Creu Roja i els seus voluntaris. Amb tallers de primers auxilis, presentació d’activitats i projectes de Creu Roja Baix Llobregat Centre i amb ball, xocolata i melindros inclosos!!


Em va agradar tornar a veure Creu Roja i recordar el temps en que hi vaig estar de voluntària a l’Àrea de Serveis Socials... Bons records. Va estar bé, molt bona feina.

A la mateixa hora (i no vull entrar en temes de gestió i organització), es celebrava la Festa de Comerç Just, amb la representació d’una obra de titelles de Veterinaris Sense Fronteres.


Sí sí, vaig tenir els meus moments d’oci de dissabte. Vaig anar a Barcelona a la sala Be Cool a veure un concert dels grups FEBRERO, Arial Black i Pasajeros. El grup Febrero (amics), és molt bo, i junts vam passar una nit on el que va predominar va ser riure (després de la música); riure de tot, d'un mateix, de situacions, de res... quina bona teràpia el riure... Tinc el cd, toquen un rock molt maco, i la veu del cantant és genial. Acaben de treure el seu primer disc “Escapar"... ja ho escoltareu...!! A veure si poguessin fer més bolos...

Apa, i per acabar el cap de setmana, ahir diumenge vam anar a dinar a Santa Creu, que els veïns de Sant Bartomeu feien una Caminada Popular des de Sant Bartomeu fins a Santa Creu pel Parc Collserola, amb una guia que els hi explicava la vegetació i les característiques del bosc (el va anomenar la “selva mediterrània”). El dinar molt bé, bon temps i bona companyia.

I a la tarda... per fi... a casa... jejeje... amb la Fòrmula 1 posant-nos nerviosos, el fred començant a entrar a les cases i sortint les mantes de l’armari.

Petonets i sigueu feliços!!!

Fins després!!!


Aquí us deixo "Existir"...

I com va dir el meu guru: importa el fons de la mirada...