divendres, 28 de setembre del 2007

ENS POSEM AL DIA

Hola a tothom!!!
Sé que fa molts dies que no us escric, perdoneu-me, encara que no tinc excusa!!
Massa coses en pocs dies... a veure, farem una mica de repàs i ens posarem al dia.

Després de la Raó de la Regidora, aquest temps ha estat ple d’esdeveniments per a mi, personals i professionals.


He assistit a les Meses del Concurs Públic i Privat de diverses contractacions a Molins (de pressa de pressa); hem fet les Comissions Informatives (ordinàries i extraordinàries) i la Reunió del Pla de Mobilitat. Bé, bé...


I més coses: Teatre a la Ràdio, Llegim... el desig 2, la presentació del Llibre de 25 anys del Camell, la curta visita a la piscina a veure waterpolo, la nova Creu de Terme i la Diada Castellera, la nova web del Llaç, la Inauguració de l’exposició “Madorell, una vocació pel còmic”, el Pregó d’en Miquel Pellicer, el cercavila dels Gegants Miquel i Montserrat, la presentació de l’Equip Sènior Femení de Handbol de Molins de Rei i mil coses més...



El dia 21, vam assistir a la XVIII Assemblea General de la Federació de Municipis. Es van aprovar els òrgans de Govern i cinc resolucions que analitzen noves realitats: la immigració, la política d’habitatge, el desplegament de l’Estatut, el canvi climàtic i els serveis públics. Va ser un lloc ideal per torbar-nos amb companys regidors i alcaldes d’altres Municipis (Sant Boi, Montornès, Montmeló, Mataró, Reus, Gavà, Cornellà, etc.) i del nostre també!


En aquest temps hem fet un curs de l’Escola Xavier Soto, Curs de Formació per Formadors. Han esta cinc dies de curs només, suficients per saber que hi ha molt per aprendre encara, que hi ha companys i companyes que tenen molt a ensenyar i personalment, una experiència a repetir. Es va acabar ahir amb la Cloenda feta per Josep Maria Sala, Secretari de Formació del PSC.
Nois, que encara ens queden les pràctiques!!! Gràcies a tots!!!

I hem tingut el Debat de Política General al Parlament, en Ferran Espinosa ens fa els seus comentaris... té el seu què, no hem digueu que no.


I per fi, sí, ja ha arribat la Festa Major, demà Sant Miquel. Aiisss... ja feia temps que no he pogut estar però aquest any sí.... tota la tarda d’activitats i a la nit el Correfoc i els concerts i l’Empalmat (allà hi seré)... ufff!!! Ja us aniré explicant.


Gràcies a Savitri pels seus ànims (Per la Llimona, que mai t’abandona).
I com diu un amic:

Y vamos al infierno
Porque no sea eterno, suavemente
Que nadie como tú me sabe hacer café


Petonets i sigueu feliços!!!