dimarts, 4 de setembre del 2007

VUELTA AL COLE

Sí, de fet és el mateix. Hi ha qui torna a la feina, hi ha qui viu el seu primer dia a una nova feina... comença el curs escolar, el curs laboral, les noves temporades a les Ràdio, a les televisions... i com no... INICI DEL CURS POLÍTIC!!!

Aiiii, què us pensàveu? Que la cosa seguiria de penjar vídeos i fotos? Bé, una mica sí, però que ja hem de començar a treballar no us sembla?

Ara ja pensem en les que "ens han quedat" pel setembre, en el nou material escolar, en la trobada amb els companys de classe, en veure els professors i en tot el que aprendrem en aquest curs... Expliquem com ens han anat les vacances, com "no" ens hem en recordat de ningú i a la vegada com trobàvem a faltar a tothom.

Ja hem començat. I preparats per fer BONA FEINA.

El curs escolar (el de veritat), comença el 12, i espero que vagi molt bé per a tothom, per a pares, alumnes i mestres. Ja m'explicareu.



S'acosta la Diada, la Mercè iiiii... La Festa Major de Molins de Rei!! Seguirem informant. Jeje...

I no ens oblidem de la síndrome post-vacacional, que ja costa habituar-se a la rutina i més si tens a sobre una simptomatologia adversa... tranquils, ho superarem. Tenim un munt de col·leccionables per fer que ens ajudaran a relaxar-nos i ocupar la ment. Jiji...
El Forges sempre genial...



Petonets i sigueu feliços!!!