dijous, 13 de setembre del 2007

EL PRIMER DIA DE CLASSE

L’inici del curs escolar és el detonant que ens fa aterrar a la vida “normal”: el caos de cotxes a les hores d’entrada i sortida de l’escola (policia municipal?), l’absència de nens als carrers a les hores centrals dels dies, mares i pares més descansats... Espero que hagi anat tot molt bé ahir, i avui molt millor!!

Els que porten els nens a cole per primer cop, suposo que viuran una barreja de sentiments... angoixa, tristesa, alegria... tot compresible.
I com passa el temps!! Ja no ens en recordem de les vacances i d’aquí res estarem preparant les properes!! Jeje... llei de vida.

I ja podem dir que tot està engegat, el curs educatiu, els curs laboral i el curs polític també. Sí, ja ens trobem amb les Informatives i amb el Ple Municipal. Què passarà? Ja us escriuré l’ordre del dia. Perquè temes hi ha: històries interminables d’obres que no s’acaben mai, llegendes sobre construcció de nous habitatges... etc... Com diu Savitri, deixar de mossegar i començar a empassar.

No ens oblidem de la Festa Major de Sant Miquel!! Hem de comentar l’agenda eh? Reserveu aquests dies per Molins, apa!

Ah! Diumenge celebrem la Festa de la Rosa a Gavà. Amb l'assistència de José Luis Rodríguez Zapatero, José Montilla i Carme Chacón... i tots nosaltres!! És un dels aplecs socialistes més significatius de Catalunya, que acull no només a totes les agrupacions de la comarca del Baix sinó també a agrupacions de tots els punts de Catalunya, que decideixen sumar-se, un any més, a aquesta jornada festiva. Em penso que serem vora 150 persones del poble, molt bé.

I dilluns m’estreno a la Raó del Regidor, en aquest cas de la Regidora. Ja m’escoltareu... o no... jeje.
Seguim en contacte. Petonets i sigueu feliços!!!



Diuen que la paraula “huracà” procedeix de la paraula maia “hurakan”, nom d'un déu creador que, segons els maies, va escampar el seu alè a través de les caòtiques aigües de l'inici i va crear així la Terra.

L’huracà "meri", o com li vulgueu dir, diuen que està ple de Llum i Energia. Espero que tot i no ser inesgotable, estigui molt poc tems a les fosques.