dilluns, 17 de setembre del 2007

LA RAÓ. CAPÍTOL 1: LA FESTA DE LA ROSA

Bona niiit!!!

Us escric la Raó de la Regidora d'avui, sí, el primer capítol d'una sèrie que durarà... ves a saber! Espero que tant com "El cor de la ciutat", apa... comencem. Ja us dic que millorarà amb el temps.


Bon dia a tothom!

Comencem la setmana després de viure un diumenge molt intens. Ahir es va celebrar la Divuitena Festa de la Rosa. Prop de 27.000 persones vam assistir a un dels aplecs socialistes més significatius de Catalunya, que acull no només a totes les agrupacions de la comarca del Baix Llobregat sinó també a agrupacions de tots els punts de Catalunya. Un moment on vam poder tornar a veure a companys i amics, tot conversant, posant-nos al dia i preparant-nos en aquest inici de curs.

Més de 150 veïns de Molins de Rei van escollir anar a la Pineda de Gavà; simpatitzants i militants vam passar el dia junts i vam gaudir d’un bon dinar de germanor. Es va viure una festa de la Rosa on tot va sortir molt bé. Des de la preparació de la mateixa, setmanes abans, fins a la tornada a casa, ahir mateix. Un procés on cada un de nosaltres ha posat el seu granet (mai millor dit per les 4 paelles que vam fer), i en el que veure el resultat i la resposta de les més de 150 persones que ens acompanyaven, ens anima a continuar treballant en els nostres projectes, idees i objectius a realitzar. Que no són pocs.

A la Festa vam poder escoltar els parlaments de l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; la Ministra de Vivenda, Carme Chacón; el President de la Generalitat, Josep Montilla i el President del Govern, Jose Luís Rodríguez Zapatero. Que també vàren acompanyar-nos en aquest assolellat i calorós dia.

Aquest esdeveniment és el colofó a la setmana d’inici de curs. Curs polític en el nostre cas, que se’ns prevé ple de feina, feina ben feta, encaminada a poder tenir un Molins millor.

Avui començo en aquest petit espai de Radio Molins de Rei, la raó del Regidor, en el meu cas Regidora, i com que en principi no ens trobarem radiofònicament fins el proper mes, us desitjo que passeu una feliç Festa Major de Sant Miquel.

Saluts i molt bona setmana!
Apa doncs, el proper mes un altre Capítol.
Ah!, el vídeo el penjaré de seguida... va ser molt especial!
Espero que el dia que vam passar ahir es repeteixi aviat, el Ferran Adrià del PSC de Molins ens va deixar a tots bocabadats!!!
Petonets i sigueu feliços!!!