dimecres, 18 d’abril del 2007

Sol solet...

Quan encara anàvem amb la bufanda i el paraigua, ens sorprèn un temps de primavera tirant a estiu, de sol i calor. Les previsions no són de pluja, almenys en 7 dies, i el temps sembla que més o menys igual.

Si segueix així podrem continuar amb les obres del Barri del Canal. Si és que no puc fer res més que explicar-vos-ho!

Aquesta nit, quan anava a recollir a mon pare al barri, em trobo amb uns cartells de "l'Ajuntament informa" penjats a les parets.

Què diu? llegeixo, no sense dificultats, perquè la part interior del carrer St. Isidre està a les fosques: "Continuen els treballs d'impermeabilització" (no intenteu a llegir-ho ràpid al principi que costa). Moooolt bé, fan bé en avisar els veïns, que "davant els defectes d'impermeabilització... l'empresa constructora procedirà a treure tot l'enllosat... i farà un nou tractament...". Perfecte, ja ens han dit per escrit el que estem veient.
I quan? "... quan les condicions meteorològiques siguin les adequades... temps prudencial...". És clar.
"... us demanem que protegiu aquells elements de valor que tingueu dins els pàrkings". Crec que a aquestes alçades ja ho tenen tot salvat, el que els hi quedi.

I això vull que ho llegiu tal qual és: "Des de l'Ajuntament us demanem la col·laboració i us agraïm la paciència en aquesta obra tan important per al barri del Canal i per a Molins de Rei, que es vol fer amb totes les garanties possibles i amb el vostre suport i col·laboració".

Paraules clau: DEFECTES, CONDICIONS METEOROLÒGIQUES, ELEMENTS DE VALOR, COL·LABORACIÓ, PACIÈNCIA, IMPORTANT, SUPORT.

Els defectes eren evidents, la pluja també, les pèrdues hi són, la col·laboració esgotada, la paciència perduda, la importància comprovada, i el suport...

No fa falta dir més, ens passegem pel barri i per la resta del poble (on no he vist cartells informatius), i en parlem.

Ah! Que el Ronaldinho té mononucleosi; que han publicat l’informe de benestar sexual i bé, ja sabem el que hi ha; que hi ha països on les armes es venen com piruletes; que s’ha reduït l’emissió de CO2...etc...

I demà... no... Avui! a les 19:15h, a la Sala d’Actes de Ca’n Ametller, l’enRAOna amb el Xavi. Toca Cultura, Esports i Educació. I tot el que vulgueu, us espero!!!

Bona nit!!!