dimecres, 25 d’abril del 2007

MISCEL·LÀNIA


Hola a tothom!!

Espero que vagi bé el dimecres... Aquí a Barcelona fa un dia maco, una mica més fresquet que ahir i segons diuen, més càlid que demà: és primavera!!!!


Parlem:

  • Passat St. Jordi, dia de roses i llibres, la Pilar ens fa una proposta interessant de lectura, útil en l’àmbit polític i pedagògic. I seguint amb la lectura, en Miguel ens recomana llegir una declaració de principis i intencions d’en Carles Joan Pi (i jo també).

  • A l'empresa hem descobert que el potencial creatiu d’alguns jefes canviant els noms de les persones: vanex, sonix, sarax... (em sona a “fina segura”)... Poca feinaaaa!!!

  • I també hi ha persones creatives, com la Montse (que no té càrrec) i que dedica el seu temps a coses interessants com l’ensinistrament de gossos d’assistència. Mirant la pàgina veureu el meravellós servei que ofereixen. És d’admirar... Entreguen els gossos gratuïtament!

  • Avui és l'últim ple de l'Ajuntament, abans de les Municipals. Preparats per a treballar? Ja hi ha uns quants que estem pujats al carro! ÀNIMS A TOTS!!

Ja queda menys per acabar la jornada, proposaré l'horari intensiu (ja us dic que no tenim res a fer)... jeje...