dilluns, 22 de novembre del 2010

Última setmana!!!

Hola a tothom!!!!

Com va el fred? Sí sí sí... ens ha vingut de cop eh?

Bé... recta final... farem un repàs.

Divendres passat l'Eva Granados ens va visitar per a explicar-nos les Propostes de Futur del President Montilla, Garantia de Progrés. Vam passar un parell d'horetes on ens va explicar que els eixos principals del nou Govern Montilla són:
  • Sortir de la crisi
  • Fomentar les polítiques socials
  • Defensar el desplegament de l'Estatut.
Tots vam poder escoltar i aprendre una mica més de les Propostes per Catalunya, del Canvi Real que ha estat aquests 7 anys de Govern de Progrés i personalment... em va agradar una frase "RECONSTRUCCIÓ SOCIAL"... això és el que hem estat fent des del 2003.

Unes imatges de l'acte:



I al dia següent, un dissabte mig passat per aigua on vam haver d'anul·lar un Dissabte Roig ja muntat, Inauguració del nou carrer Major i els 50 anys del CEM!!



I el millor, el diumenge va lluir un sol esplèndid que ens va acompanyar en la Botifarrada Pouplar que vam organitzar a la Plaça Antoni Méndez. Més d'un centenar de persones ens van acompanyar en aquesta jornada.

Xavi Paz es va dirigir als assistents explicant la importància d'anar a votar el proper diumenge, i la tasca de Govern feta pel Govern Montilla.

I què voleu que us digui, les botifarres estaven boníssimes i la gent fantàstica!! l'únic problema el vaig tenir amb els globus!! hi ha fotos que ho demostren!!!





GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COMPANYIA.... BONA FEINA!!!

Petonets i sigueu feliços!!!