dimecres, 17 de novembre del 2010

CAP DE SETMANA CAMPANYERO

Holaaa!

Sí, estem a dimecres, sí ... portem uns dies trepidants, ja sabeu oi?

On ens vam quedaaar?? ah sí, en l'11è Sopar Benèfic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Com cada any, la Junta Local de Molins de Rei va fer una fantàstica feina. La Presidenta Joana Solans, sempre al tanto de tot... i les voluntàries i col·laboradores, fantàstiques com sempre, venent-nos els números i repartint els regalets de la rifa!! La Maribel Rodríguez ens va fer, un com més, de show-woman presentant l'acte.

Nosaltres, vam gaudir d'una fantàstica vetllada, en companyia dels familiars i amics que hem viscut de molt a prop l'enfermetat del càncer o que estem sensibilitzats en la lluita contra aquesta terible enfermetat.

MOLT BONA FEINA A TOTHOM!!

Aquí teniu unes poquetes fotos de la nit... al Xavi i a l'Esther els hi va tocar un regal a la rifa!!


I diumenge, TOTS A VILADECANS!!! Es celebrava l'acte central de campanya del PSC del Baix Llobregat, i en el míting van participar l'Alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l'Eva Granados, candidata número 10 i companya de Pallejà; el nostre President Montilla i el President del Govern Jose Luís Rodríguez Zapatero.

Que com a anar? fantàsticament bé, l'espai es va quedar petit i els parlament... ja sé que no sóc objectiva, però per exemple, l'Eva va explicar clarament el "contracte pel futur", el President va estar genial i Zapatero... contundent. El públic... ho podeu veure en aquestes fotos.



Senzillament... PODEM CANVIAR LES ENQUESTES!!!!

Petonets i sigueu feliços!!!


PD: ara segueixo...