dijous, 18 de novembre del 2010

LA SETMANA CONTINUA

Eiii...

La setmana avença, ja queden casi 9 dies per a les eleccions... i seguim!!

Dilluns vam fer el "Toc-toc", tradicional Porta a Porta, activitat de campanya, al Barri del Canal... una bona estona de trobada amb els veïns i companys del barri!

Després, dins de les activitats de Molins de Rei, vam assistir al lliurament del Premi Margarida Xirgu a la millor interpretació femenina de la temporada teatral barcelonina, enguany, la guanyadora ha estat l'actriu Rosa Renom, que va estar molt agraïda, sorpresa i encantada de rebre la notícia (Ràdio Molins de Rei la va trucar en directe!!!)





Dimarts, vam seguir amb les Comissions Informatives (recordeu que el dia 24 està previst el ple ordinari!, per fi un de "normal"). En aquest cas, comissió de Sostenibilitat i Territori, massa breu i pendent del quòrum.. increïble, que els membres del Govern tinguin problemes per assistir a les comissions a les quals pertanyen.

Vaig assistir a l'acte en Solidaritat amb el Sàhara, una encesa d'espelmes... realment, hem de mirar que no es repeteixin els atacs contra els drets humans... és lamentable.

Dimecres... marató, sí senyor!!! Ple extraordinari (no us ho deia) amb un únic punt que era demanar un milió d'euros extra de crèdit en el pressupost d'aquest 2010. Que sí, que sí, que com explica molt bé el company Ferran Espinosa en el seu blog, "el Govern municipal s’ha precipitat i ha hipotecat el marge de maniobra per l’any vinent sense cap necessitat... " i si comptem que ens gastem aquests diners en mantenimen, com tapissar cadires... no ens ho podríem haver estalviat i demanar ja l'any que ve un crèdit per a afrontar el 2011???????????

Després del Ple fantàstic, que per cert va twittejar el Viu Molins de Rei en directe, vam anar a fer una visita al Casal de Joves de Molins de Rei, recentment reformat... Una feina fantàstica donat que les millores han estat considerables! Casal nou!!!!




I després, correeents capa la Informativa d'Àrea de Serveis a la Persona... entre d'altres coses, vam parlar de la Memòria de la Festa Major 2010, els actes en motiu del Dia Internacional en contra de la Violència envers les dones, els actes del dia Mundial de la Infància...

I tot en un dia de bòlid, en mig de la campanya, la feina i la vida personal... yujuuurrr!!!

Petonets i sigueu feliços!!!!