dijous, 25 de novembre del 2010

3 dies...

Eiiii...

Què tal tot?

Ahir va haver Ple Ordinari de l'Ajuntament de Molins de Rei... 5 hores (o més) de sessió plenària. Ordre del dia carregada, i a més, CINC punts sobrevinguts, no menys importants com l'aprovació del Pla General Metropolità a la Porta Sud de Molins de Rei, Aprovació de la modificació del Parc Agrari del Baix Llobregat a la Porta sud, el Pla Especial d'Ordenació d'emplaçaments i instalacions de telefonia mòbil i una modificació del pressupost.

Que com va anar? Tinc sentiments contradictoris, per una banda molt bé, donat que es va aprovar el Pla d'Equipaments Culturals de Molins de Rei 2010-2015, es va aprovar també el Projecte Museològic del Museu Municipal, ens vam adherir al Manifest del Dia Internacional en contra la Violència envers les Dones, i més coses...

I per una altra banda, tinc una sensació de neguit, o vergonya aliena en veure l'actitud d'alguns membres de l'equip de govern. El Grup Municipal Socialista va presentar una moció per garantir que totes les entitats veïnals de Molins de Rei tinguin el seu local social. Els veïns dels barris de muntanya ens van demanar ajuda, davant de la manca de resposta del Govern, i nosaltres vam presentar la moció al Ple.

La resposta va ser criticar els veïns per acudir a nosaltres. Alto! Que els veïns estaven allà!!! Davant d'ells els van "renyar", sí senyor... quina imatge tan trista... El representant dels veïns va "demanar disculpes", sí, entre cometes... molt fort!!!!

A més... sabem que es fa llarg, però si us plau.. ahir la sala de sessions semblava un galliner, i quan parlava un regidor!!!, el que és trist és que no és la primera vegada que passa. Molta falta de respecte!!!

En fins...

Podeu veure la retransmissió per twitter del Ple feta pels amics de "Viu Molins de Rei"... MOLT BONA FEINA!!!


Ara pensem en que queden poques hores per al míting central de campanya... OMPLIREM EL SANT JORDI!!! Jose Luís Rodríguez Zapatero, Felipe González i José Montilla, acompanyats de milers de socialist@s que votaran i es mobilitzaran el 28N!!!
Ah! Aquí us deixo el vídeo que ha fet el PSC del Baix Llobregat en motiu del Dia Internacional en contra de la Violència envers les Dones. A veure si coneixeu a algú!!!!!!!!!


Petonets i sigueu feliços!!!