dissabte, 31 de maig del 2008

Fa més de dues setmanes...

Ja fa molt de temps que no escric. Us demano disculpes.

Qui em veu cada dia, a la feina, a l’agrupació, al poble... ja sap de mi i sap com anem. Però la resta... voldreu saber oi?

Des de que us vaig escriure per últim cop han passat moltes coses, bé, potser no tantes com dies... jejeje...


La segona Xerrada del Cicle, genial. Només dir que l’Ana és una ponent molt adient per a una activitat d’aquest tipus. Per què? Perquè va arribar als assistents, perquè tothom va entendre el que va explicar. Va assolir l’objectiu que ens vam plantejar: crear debat. Es van aclarir dubtes, es van fer propostes, queixes i consultes. Això és el que volíem, participació. I haig de donar les GRÀCIES. A l’Ana Villena, per la seva professionalitat i empatia: al Xavi, per la seva presentació, i als assistents, GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPANYIA.




Més coses... aquell cap de setmana va ser intens en quant a actes a Molins: Festa Comerç Just, Festa de la Casa d’Andalusia, Paella Popular al Barri del Canal, Festa Primavera del Barri Can Graner... Ah! Amb pluja, sí senyor! I un aniversari (Felicitats Fèlix!!!)


Què puc dir del cap de setmana? Bona companyia, trobar-te amb amics, els martinis, el riure, el desconnectar, el donar...



I en els dies següents...

A Molins comissions informatives, reunions i trobades i a estones cansament.

Al Parlament de Catalunya, Ple. Destacaré l’aprovació per unanimitat d'una resolució sobre la fibromiàlgia. Ja sabeu que conec aquest tema i m’agrada veure que s’arriben a acords per a benefici dels malalts. He viscut el procés de prop, no ha estat fàcil, però ha sortit bé. Enhorabona a tothom.

El passat cap de setmana va ser per mi. Vaig gaudir de família i amics.

Iiiii... aquesta setmana....