divendres, 6 de juny del 2008

Setmana del 26 a l'1 de juny... agenda!!!

Anem a pams...

Sí que vaig amb retard per escriure, però vull explicar-vos la setmana i posar-nos al dia...

Comencem!

Última setmana del mes de maig, per tant Ple Municipal a Molins de Rei... mmmm....

Dilluns reunió de grup, preparem el Ple i l’Assemblea del dia següent.

Dimarts Assemblea a l’Agrupació. Primer el Xavi Paz va posar-nos al dia de l’activitat del PSC a Molins, la feina a nivell de ple i de Vila. Després el José Zaragoza va fer una anàlisi de l´actual situació política a Catalunya i a l´Estat Espanyol. També es van escollir els delegats que assistiran a l’Onzè Congrés del PSC els propers 18, 19 i 20 de juliol, i es van apropar les esmenes fetes al document de la ponència.

Finalment, es van comentar les activitats que es realitzen des del partit a Molins, com les xerrades (que parlarem més tard) i la paella (que també ho parlarem més tard..).

Dimecres ple... no tan soporífer com de costum, i amb temes seriosos a l’ordre del dia. Sobretot el tema de les antenes”. És a dir, la suspensió temporal de llicències per a la instal·lació d´antenes de telefonia mòbil. Només vull comentar al respecte, que es va fer evident que el Govern Municipal NO respecta els veïns, els de les antenes i la resta. Per exemple pel fet de no voler llegir les respostes a les preguntes sobre el tema que vam fer el PSC el passat ple, quan estaven esperant tota la sessió!!! Malgrat diguin que som oportunistes, nosaltres estem a servei del poble, i tan sols hem transmès les peticions d’uns veïns al Consistori, quan han estat ignorats pel mateix. Hauríeu d’haver vist la cara d’alguns afectats... mmm... La frase del Portaveu de la Plataforma la recordo: "si hi ha voluntat hi ha un camí".

Seguimos para bingo...

Dijous va ser la presentació de les activitats de l’Esportíssim... no sé com dir-ho. El reconeixement als esportistes de Molins, genial com sempre, i l’acte en sí... veure els nens al voltant de les taules del piscolabis, esperant a que es donés punt i final a l’acte, era surrealista... bé, que enhorabona a tots!!

Divendres faves tendres... nooo... la Festa Inaugural del Mercat Municipal, el Mag Lari va fer de les seves (el Xavi Paz encara està pensant en el truc de màgia en el que va participar)... I també l’inici de Fira Birra.

I dissabte, Fira de Brocanters, i tast de bolets de Mycos... mmmm.... Felicitats a tots i els Joans van fer molt bona presentació.

A la tarda va ploure, ja és costum els caps de setmana. Vam anar al Festival de Primavera del Barri de Bonavista, és maco veure com la gent s’implica en les actuacions i activitats.

I el diumenge, a més de voltar per Barcelona, vaig anar de concert. Sí, Bon Jovi.
Alguns sabeu que no em feia gaire gràcia, però realment, va ser una actuació fantàstica. Jon Bon Jovi, ho va fer molt bé, però Richie Sambora... genial!! Tot tot tot molt bé.

I ja va començar aquesta setmana, però ho deixarem per d’aquí a una estona... a veure si aconsegueixo anar al dia!!! Us avanço que sembla més tranquil·la... o no!!!

Petonets i sigueu feliços!!!
... se vuelve lúdica, cósmica...