dimecres, 14 de maig del 2008

ENS POSEM AL DIA???

Holaaaa...
Que sí, que fa molt de temps que no escric...

Que des de fa més d’una setmana que us tinc sense notícies... va, ens posem al dia, que ja em sap greu...

A veure... la setmana passada vam tenir Ple al Parlament, va ser llarg (va durar els dos dies, dimecres i dijous). Està bé veure la sessió de control al Govern, linkeu...

Dimecres es va fer una reunió de l’Ajuntament (Govern), amb els veïns del Carrer Carril, per explicar el curs de les obres i la prohibició al trànsit rodat per aquest carrer i per una part de l’Àngel Guimerà. Assabentats a última hora, pels mateixos veïns (tot un detall per part del dels companys de Consistori responsables), vam assistir. La sala d’actes de Ca n’Ametller estava plena. La sensació d’allà, em recordava al post que vaig escriure ara fa poc més d’un any (fixa’t!!): “Com fer unes obres de millora”.

No dubto que s’estiguin fent les coses bé, com vaig dir fa un any, no sóc experta en la matèria ni sé gaire del tema. Però les explicacions que es van donar el passat dimecres, com sol passar sovint per desgràcia, no van servir de gaire a molts dels presents. No em va semblar gaire seriós dir “no és imminent ni necessari arribar amb cotxe a l’estació”, “4 dies no fan absolutament res” (parlant d’allargar 4 dies l’obra)... i etc.

El cas és que totes les obres causen molèsties, i aquesta és complicada i de moment (de moment), va dins de terminis. Esperem que les persones afectades, puguin superar el millor possible les dificultats per dur a terme la seva ocupació, sigui comerç o sigui agafar el tren per anar a la feina. Des del meu Grup Municipal, estem a la vostra disposició. Ja ho sabeu!!

Seguim...

Dijous el Fòrum XXI organitzava una xerrada sobre la Sanitat a Molins de Rei. També d’imprevist, m’hi vaig passar. (Sí sí, feia dia de prendre’s quelcom a una terrassa a la Plaça de la Vila, però nois, la feina és la feina!).

La Dra. Úbeda i el Dr. Canals, ens van explicar els serveis dels centres en els que treballen, la pública i la privada. I es va qüestionar el sistema, d’una forma, de vegades, poc productiva. És a dir, culpant sempre el sistema i els polítics que el gestionen no farem gaire. Com es va dir finalment, una part de responsabilitat en la sanitat és nostre, és la nostra educació sanitària. El que no vol dir que sigui fàcil!!! Tornem amb la sensibilització i la reeducació. És un procés lent. De mica en mica no?
I val a dir, que vam parlar poc de la sanitat municipal en sí... no sé...


El cap de setmana... PLOVENT!!! Oooohh... què bééé!!!

Sí, sé que es van suspendre actes i es van deixar per un altre cap de setmana i no vam anar a la platja però... va ploure!!! Què bo quedar-se a casa, escoltant la pluja, i veure com es neteja l’ambient, com es respira a mullat... aiiis... i més que ha de ploure!


El diumenge es donaven els premis del Campionat de Petanca del Barri Bonavista, una treva perquè va tornar a ploure a la tarda. Van fer un bon aperitiu, el millor segons algun veí...


Dilluns festa a Molins i festa a la feina... sense comentaris... (ZzZZzzz)

I ara seguim!!!