dijous, 1 de maig del 2008

MAIG

Bona niiiiit...

Ja ha passat el primer de maig,

Ja ha passat el Ple interminable... 20 punts a l'ordre del dia (que volia penjar-la però no està a la web de l'Ajuntament, encara)... Sí, per fi es va aprovar el PAM. Amb el vot en contra del PSC.

I direu, per què s'ha votat en contra al Pla d'Actuació Municipal? Doncs mireu, deixant de banda el debat... s'ha de tenir una cosa clara: si partim de la base que l'equip de Govern i nosaltres PSC (i oposició), tenim punts de vista sobre l'actuació del Consistori molt distants, la possibilitat d'arribar a un acord és complicada, força complicada.

Si uns pensem (PSC) que el poble està brut i necessita més neteja, fent una proposta al PAM; i els altres (Govern), creuen que així està perfecte, no ens acceptaran mai la nostra aportació.
Su uns (PSC) pensem que els equipaments educatius i esportius de Molins de Rei, necessiten una millora en el manteniment i funcionament i proposem fer un pla de xoc per a aquests serveis; i el altres (Govern), creuen que tot va bé i que ja s'està fent... no acceptaran mai la nostra aportació.

I com en aixó, la resta.

Resumint, sempre estarem predisposats per arribar als acords, pel diàleg i pel debat. (Tot i que de vegades siguem conscients de que no servirà de res... en fi...). I si ja ha costat d'arribar a un acord entre els membres de Govern, més costarà d'arribar a un acord amb els membres de l'oposició. La nostra visió de la Vila és diferent, i acceptar les nostres aportacions representa acceptar que hi ha coses que no funcionen, per tant, per molt diàleg que fem... ja sabem en què acabarà.

Molins es mereix el millor, i no és el PAM actual.

El Ple va seguir amb l'ordre del dia, i demà us faré cinc cèntims més... va cabar vora les dues de la matinada... és una bona prèvia per un 1 de maig festiu i un pont. Sort de la companyia... (gràcies).

Així que avui, ni manifestacions, ni sortir a la platja... dormir i descansar, que ja feia falta.


Han fet les 12 hores de futbol solidari, al Pavelló Poliesportiu... m'he acostat una estoneta i he vist jugar a gent de Molins i de fora, jugadors d'equips de futbol federats i aficionats... ha estat bé. La mico, com sempre, animant al personal.




Demà serà un altre dia, aniré al Mercat (yujuuu!!!), farem una volteta i ja veurem!!!


Bona nit a tothom, que descanseu i...

Petonets i sigueu feliços!!!


Inauguració o Ple
Platja o Muntanya
Calella o Torredembarra
Ron o Victor Krum
Sola o Acompanyada
Limoncello o Whisky