diumenge, 24 de febrer del 2008

INICI DE CAMPANYA

El passat dia 22 a les 00:00h es va donar per començada la campanya electoral a les Eleccions Generals del proper 9 de Març.


A l’Agrupació de Molins de Rei, vam començar la nit de dijous preparant la “Penjada de Cartells” amb el seguiment del debat Solbes – Pizarro, i fent una mica de sopar pels militants i simpatitzants que allà ens vam trobar.



Comença la campanya amb una victòria, el Vicepresident i Ministre d’Economia i Hisenda, Pedro Solbes, va demostrar saber estar, coneixement, decisió, integritat, serenitat i coherència. Demà el segon debat de campanya: ZAPATERO vs RAJOY.


Després del debat, davant la presència dels mitjans de comunicació i de tots nosaltres el Xavi Paz va penjar el primer cartell de la Campanya i després vam recórrer Molins penjant els cartells de la Carme Chacón i de Jose Luís Rodriguez Zapatero, la Catalunya Optimista. Se’ns va fer tard sí, però és l’Esperit Campanyero.

Tenim 15 dies per davant d’actuacions i activitats que donin a conèixer la importància d’anar a votar el dia 9 de Març i més encara, la importància d’escollir bé.

Seguim amb el diari...

Petonets i sigueu feliços!!!