diumenge, 24 de febrer del 2008

DIA 3

Avui diumenge, els Tres Tombs a Molins.

Aquest matí ens hem reunit per treballar temes municipals, la campanya per les Eleccions Generals no atura la resta de feina!!! Sí, és diumenge i sí, no és una alegria, peeeero, primer és obligació i després devoció.


I ja quasi al finalitzar la reunió, han passat els Tres Tombs pel Carrer Major, per sota de l’Agrupació, i hem aprofitat per veure l’ambient. Després d’unes hores capficats en la feina ja va bé de veure l’atractiu d’una tradició com els Tres Tombs.

La tarda ha estat de diumenge típica i tòpica.

Demà: EL DEBAT. Zapatero vs. Rajoy... en la situació en la que estem, un debat pot aclarir idees als indecisos... El veurem a l'Agrupació, ja sabeu on estarem.

Molt important: la participació. ANEM A VOTAR!!!



Petonets i sigueu feliços!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola . compañera. gente como tu son las que hacen que el espiritu guerrero y triunfador del 78 vuelva a crecer , porque hace mucha falta, esa ilusion y voluntad de hacer esa movilizacion en todos los aspectos de la vida. bueno soy el compañero de badalona fran berenguer. te dejo mi email. fairline4@hotmail.com. la humildad y el saber estar , ademas de escuchar y aprender son los lemas que en mi opinion hay que seguir, un saludo.deu.