diumenge, 24 de febrer del 2008

DIA 2

I segon dia... encara fa soneta...



Dissabte al matí, porta a porta a la Riera Bonet, veiem els veïns, xerrem amb ells, de la Política Estatal i de la Municipal, és clar, i acostant-se el ple del PAM... és bo tot el que s’aprèn escoltant...


Muntem un “dispositiu”... jajaja... i apa, a fer Campanya!!! Sí, que tenim la carpa, però és massa gran, el proper cap de setmana sí que la col·loquem!


Va fer “bon” dia (entre cometes perquè fa falta pluja...) i hi havia força gent al carrer. Agraïments a tots els veïns, per la simpatia i per l’afecte.

I per part de l’equip... BONA FEINA!!! Sempre amb el primerespada...
A la tarda, vaig anar a veure jugar al Molins de futbol, els juvenils, vàrem guanyar contra el Martorell, 2 a 1, i per una vegada, els nostres van acabar amb els 11 jugadors al camp (sempre ens expulsaven a un... i de vegades dos!!!). Noies... sé que crido, però no ho puc evitar... aaaaamunt Moliiiinssss!!!
Després xerrada de noflowers, en principi amb intencions campanyeres, però poca gent al carrer (ja va començar a fer fred), així que com qui no vol la cosa, vam passar les hores arreglant el món i més. Descobriments, discussions i debats de dissabte al vespre... jeje...

Gràcies noies per l’estoneta!!!!

Més diari...