dijous, 13 de novembre del 2008

Comencem...

A aquestes alçades ja no sé per on començar... després de quasi 4 mesos sense escriure... NO SÉ PER ON COMENÇAR!!!

Perquè hi ha moltes coses a dir, que no penseu que estem aturats, que estic aturada... que no parem!!

Al Grup Municipal, seguim l’activitat.
Ens ocupem, és a dir, ens dediquem als problemes de Molins de Rei; protestem, preguntem i reclamem la Vila que ens mereixem i una feina BEN FETA.

Per exemple, a l’últim Ple es va aprovar una Moció d’Austeritat que vam entrar nosaltres per registre 2 SETMANES ABANS. La majoria de les forces polítiques de Molins vam estar d’acord i es va aprovar per quasi unanimitat. Bona feina.

I seguim fent feina, BONA FEINA.

Al PSC, hem renovat l’executiva de l’Agrupació de Molins ... Sí, sóc membre: Secretaria de Polítiques d'Igualtat, un repte i una motivació per mi, ja ho sabeu.


I aquest cap de setmana passat, dins del marc de l’Assemblea de Federació del Baix Llobregat, es va aprovar la nova Executiva de Federació. Renovar per treballar. PERFECTE.

En conjunt, un seguit d’iniciatives que fan del Grup Municipal Socialista, i del PSC de Molins de Rei, la millor eina per anar endavant.

Per cert, ens veiem dissabte al Sopar Solidari Contra el Càncer oi? I si no... a la presentació dels equips del Molins C.F. el diumenge... (si no plou... aixxx)


Ja sabeu, tot i “l’aturada bloggera”, que segueixo aquí... i sóc conscient que ha estat massa i accepto les “bronques”... però em comprometo a ser constant en escriure-us...

Que sí... que hem de fer un cafè i us explicaré toootes les novetats (que no han estat poques!!!)


PETONETS I SIGUEU FELIÇOS!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Blongueros y amigos. Siempre es bueno empezar, hay mucho camino que recorrer en este mundo. Sobre todo si se hace con un buen pie.

Recomiendo la visión del vídeo CASABLANCA DE LLOBREGAT, dedicado especialmente a los que apoyan el CAC (centro de multas por rotular en castellano y cerrar emisoras por criticar al nacionalismo) y en especialmente a los que están por todo lo contrario.

A raíz de las multas en el barrio de Sans y otros en Barcelona por el CAC ha surgido este vídeo, es una tragicomedia digna de verse.

Por cierto, se ve claramente lo que podría pasar en expansión 'de los païses cat'.

(Es buenísimo, incluso verlo dos veces, tal vez a la primera se pase de largo algunos detalles.)

CASABLANCA DE LLOBREGAT vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=mEQShmIO2vI

(Unir en una línea si sale cortada el enlace)

Gracias por verlo y por su difusión.

Anònim ha dit...

Hola Jessica!

hace tiempo que no te escribía, aunque la verdad es que el trimestre pasado tuve bastante dejado el blog, y no hace mucho le arreglé algunas cosillas. Veo que tu también has hecho cambios por aquí!

Bueno, siempre alegra ver a las caras amigas en las asambleas de federación!!

Que vagi bé!!