dilluns, 24 de novembre del 2008

25 DE NOVEMBRE


Demà, Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones.

A Molins farem lectura del MANIFEST, a les 19:00h, a la Plaça de la Vila.

I seguirem treballant, per eradicar la Violència Masclista, per Educar en la No-violència, per evitar agressions i morts. I el PSC, vol també retre homenatge a aquells ciutadans i ciutadanes que han anteposat fins i tot la seva integritat física a l´ajuda solidària a les dones víctimes de violència de gènere:

"A aquells ciutadans i ciutadanes que, tant des dels estaments socials en contacte amb aquesta xacra com aquells altres des de la seva vivència quotidiana, fan recuperar a les víctimes de violència de gènere la llibertat que els és negada i a la qual tots els éssers humans tenim dret.

Uns tenen noms i cognoms i d´uns altres no coneixem els seus noms però sabem que estan entre nosaltres, lluitant per a retornar la llibertat, la dignitat i la justícia a les dones víctimes de violència de gènere: ells i elles han de ser els referents, per a eradicar, entre totes i tots, que en la nostra societat existeixi tant dolor, tant temor i tant sofriment, recuperant definitivament la nostra qualitat de ciutadania digna i lliure, en igualtat plena."


I per la nostra informació:

Des del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, a la seva web ens trobem el Programa de seguretat contra la violència masclista, on podem trobar tot tipus d'informació, notícies, jornades i conferències sobre el tema.

A més, des del Departament d'Educació, podeu visitar la web xtec amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de la No Violència envers les Dones. Us aconsello que la visiteu, té molts enllaços útils!!


Seguim... TOTS I TOTES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!